M muctwen197 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Telefonumun ses açma tuşu çalışmıyor. Nasıl hard reset atabilirim?
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #2 Ses kısma ile denedin mi?
M muctwen197 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #3 ZeroTheJackal dedi: Ses kısma ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim öyle oluyor mu?
ZeroTheJackal dedi: Ses kısma ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim öyle oluyor mu?
bay658 Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 Cihazınız açılıyorsa fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #5 Bazı cihazlara download mod geçiyor. Oradan geçiş vardır belki.
M muctwen197 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #6 ZeroTheJackal dedi: Ses kısma ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun modelinde ki hard reset ses açma tuşu artı power diyor bay658 dedi: Cihazınız açılıyorsa fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ya zaten ordan yaptımda telefonu satacağım ama eski fotoğraflara vs ulaşırlar diye böyle bir şey yapmak istiyorum ZeroTheJackal dedi: Bazı cihazlara download mod geçiyor. Oradan geçiş vardır belki. Genişletmek için tıkla... Telefon xiaomi
ZeroTheJackal dedi: Ses kısma ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun modelinde ki hard reset ses açma tuşu artı power diyor bay658 dedi: Cihazınız açılıyorsa fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ya zaten ordan yaptımda telefonu satacağım ama eski fotoğraflara vs ulaşırlar diye böyle bir şey yapmak istiyorum ZeroTheJackal dedi: Bazı cihazlara download mod geçiyor. Oradan geçiş vardır belki. Genişletmek için tıkla... Telefon xiaomi
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #7 muctwen197 dedi: Ya zaten ordan yaptımda telefonu satacağım ama eski fotoğraflara vs ulaşırlar diye böyle bir şey yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç.
muctwen197 dedi: Ya zaten ordan yaptımda telefonu satacağım ama eski fotoğraflara vs ulaşırlar diye böyle bir şey yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç.
bay658 Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #8 ZeroTheJackal dedi: Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndükten sonra ulaşamazlar eski bilgilere bir daha. Ses açma tuşu da bozuk madem sıkıntı çıkartmaz .
ZeroTheJackal dedi: Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndükten sonra ulaşamazlar eski bilgilere bir daha. Ses açma tuşu da bozuk madem sıkıntı çıkartmaz .
M muctwen197 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #9 bay658 dedi: Fabrika ayarlarına döndükten sonra ulaşamazlar eski bilgilere bir daha. Ses açma tuşu da bozuk madem sıkıntı çıkartmaz . Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım ben uygulamalarla ulaşılıyor ,ayriyeten arkadaşımın başına da geldi bu durum ZeroTheJackal dedi: Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç. Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırladığımda zaten kurulum aşamasında geldi enter modu dediğiniz o mu giriş modu mu oluyor o?
bay658 dedi: Fabrika ayarlarına döndükten sonra ulaşamazlar eski bilgilere bir daha. Ses açma tuşu da bozuk madem sıkıntı çıkartmaz . Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım ben uygulamalarla ulaşılıyor ,ayriyeten arkadaşımın başına da geldi bu durum ZeroTheJackal dedi: Ulaşamazlar kolay kolay. Bak işte direkt enter mode diye bir şey çıkarsa sıkıntı yok çıkmaz ise geri kapat telefonu normal aç. Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırladığımda zaten kurulum aşamasında geldi enter modu dediğiniz o mu giriş modu mu oluyor o?