keroturk71 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #11 Nalkapon dedi: Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Bu sitede bak orada ses kartı driveri var oradan indir, klasöre çıkart kurulum dokümanını oku sonra kur geç Genişletmek için tıkla... bunu denedim olmadı bişi değişmedi
Nalkapon dedi: Casper Driver İndirme | Casper İş bilgisayarı veya oyun bilgisayarı driver indirme sayfasında bilgisayarınızdaki programların güncel sürücülerini ve güncellemelerini bulabilirsiniz. www.casper.com.tr Bu sitede bak orada ses kartı driveri var oradan indir, klasöre çıkart kurulum dokümanını oku sonra kur geç Genişletmek için tıkla... bunu denedim olmadı bişi değişmedi
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #12 keroturk71 dedi: bunu denedim olmadı bişi değişmedi Genişletmek için tıkla... anydesk varmı sende bağlanayım makinene kurcalıyım biraz elle yükleme vs
keroturk71 dedi: bunu denedim olmadı bişi değişmedi Genişletmek için tıkla... anydesk varmı sende bağlanayım makinene kurcalıyım biraz elle yükleme vs
keroturk71 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #13 Nalkapon dedi: anydesk varmı sende bağlanayım makinene kurcalıyım biraz elle yükleme vs Genişletmek için tıkla... discordun varmı hocam
Nalkapon dedi: anydesk varmı sende bağlanayım makinene kurcalıyım biraz elle yükleme vs Genişletmek için tıkla... discordun varmı hocam
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #14 keroturk71 dedi: discordun varmı hocam Genişletmek için tıkla... var : forgetaboutdre
keroturk71 Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #15 Nalkapon dedi: var : forgetaboutdre Genişletmek için tıkla... ekledim