5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #11 Aynı özelliğe sahip bir fan olursa evet çalışır.
P platanoidev Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #12 atakanasik dedi: Az önce temizledim usta vallahi şimdi bu konu hakkında konuşurken sustu kendi kendine. Kafasına esince bozuluyor. 3 aydan 3 aya tüm bilgisayarımı kompresörle temizliyorum. Anakart vb yerlere değmeyecek şekilde tozlanmış yerleri de siliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses takılma sesi gibiyse fanın göbeğinde sürtünme olabilir veya balansı ayarı bozulmuş olabilir.
atakanasik dedi: Az önce temizledim usta vallahi şimdi bu konu hakkında konuşurken sustu kendi kendine. Kafasına esince bozuluyor. 3 aydan 3 aya tüm bilgisayarımı kompresörle temizliyorum. Anakart vb yerlere değmeyecek şekilde tozlanmış yerleri de siliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses takılma sesi gibiyse fanın göbeğinde sürtünme olabilir veya balansı ayarı bozulmuş olabilir.
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 573664 dedi: Aynı özelliğe sahip bir fan olursa evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Fan tıpatıp aynısı.
573664 dedi: Aynı özelliğe sahip bir fan olursa evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Fan tıpatıp aynısı.
İbrain Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1.325 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070 CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD Klavye: MSI Vigor GK30 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #14 atakanasik dedi: Az önce temizledim usta vallahi şimdi bu konu hakkında konuşurken sustu kendi kendine. Kafasına esince bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 1 fandan mı geliyor ses ve hangi fandan geldiğini belirlediniz mi
atakanasik dedi: Az önce temizledim usta vallahi şimdi bu konu hakkında konuşurken sustu kendi kendine. Kafasına esince bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 1 fandan mı geliyor ses ve hangi fandan geldiğini belirlediniz mi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #15 Ayrıca fanların arasına WD40 azıcık sıkarsanız temizleyip sesi keser.
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #16 platanoidev dedi: Ses takılma sesi gibiyse fanın göbeğinde sürtünme olabilir veya balansı ayarı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha çok bağırıyor gibi video yükleyebilsem anlayacaksınız hiçbir yere de sürtmüyor fan.
platanoidev dedi: Ses takılma sesi gibiyse fanın göbeğinde sürtünme olabilir veya balansı ayarı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha çok bağırıyor gibi video yükleyebilsem anlayacaksınız hiçbir yere de sürtmüyor fan.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.415 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #17 @atakanasik Bu yöntem ile yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@atakanasik Bu yöntem ile yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #18 İbrain dedi: Hocam sadece 1 fandan mı geliyor ses ve hangi fandan geldiğini belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla... XIGMATEK öndeki en alttakinden geliyor ses. Ben de önde 4 olarak kullanıyorum.
İbrain dedi: Hocam sadece 1 fandan mı geliyor ses ve hangi fandan geldiğini belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla... XIGMATEK öndeki en alttakinden geliyor ses. Ben de önde 4 olarak kullanıyorum.
İbrain Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1.325 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070 CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD Klavye: MSI Vigor GK30 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #19 atakanasik dedi: XIGMATEK öndeki en alttakinden geliyor ses. Ben de önde 4 olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle o fana arkadaşların söylediği taktikleri uygulayın geçmezse o zaman değiştirin bence.
atakanasik dedi: XIGMATEK öndeki en alttakinden geliyor ses. Ben de önde 4 olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle o fana arkadaşların söylediği taktikleri uygulayın geçmezse o zaman değiştirin bence.
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #20 İbrain dedi: Özellikle o fana arkadaşların söylediği taktikleri uygulayın geçmezse o zaman değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
İbrain dedi: Özellikle o fana arkadaşların söylediği taktikleri uygulayın geçmezse o zaman değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.