BrantPredokkrov Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı?
Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 BrantPredokkrov dedi: Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Monitöründe hoparlör yoksa alamazsın, Bluetooth hoparlör deneyebilirsin.
BrantPredokkrov dedi: Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Monitöründe hoparlör yoksa alamazsın, Bluetooth hoparlör deneyebilirsin.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Aralık 2023 #3 Kontrolcüye kulaklık takamıyor musun?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.096 Çözümler 46 29 Aralık 2023 #4 Optik ses çıkışından dönüştürücü kullanarak 3.5mm çıkış alabilirsin fakat dönüştürücü ve optik kablo masrafına değer mi orası size kalmış. Alfais 5074 Digital To Analog Dac Çevirici Dönüştürücü Ses Optik Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 5074 Digital To Analog Dac Çevirici Dönüştürücü Ses Optik Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Optik ses çıkışından dönüştürücü kullanarak 3.5mm çıkış alabilirsin fakat dönüştürücü ve optik kablo masrafına değer mi orası size kalmış. Alfais 5074 Digital To Analog Dac Çevirici Dönüştürücü Ses Optik Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 5074 Digital To Analog Dac Çevirici Dönüştürücü Ses Optik Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Aralık 2023 #5 BrantPredokkrov dedi: Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepad'e kulaklık bağlayabilirsin olmaz dersen de yanında jak girişi bulunan HDMI kabloları ile yapılabilir.
BrantPredokkrov dedi: Monitörümde herhangi bir ses çıkışı yok, bu yüzden Xbox'u bağladığımda ses alamıyorum. Herhangi bir dönüştürücü vb. ile ses almamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepad'e kulaklık bağlayabilirsin olmaz dersen de yanında jak girişi bulunan HDMI kabloları ile yapılabilir.
BrantPredokkrov Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #6 534747 dedi: Kontrolcüye kulaklık takamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Gamepad'im eski nesil, üzerinde kulaklık girişi yok. Zerolite dedi: Monitöründe hoparlör yoksa alamazsın, Bluetooth hoparlör deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth hoparlörüm var ama konsola bağlanmıyor diye biliyorum.
534747 dedi: Kontrolcüye kulaklık takamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Gamepad'im eski nesil, üzerinde kulaklık girişi yok. Zerolite dedi: Monitöründe hoparlör yoksa alamazsın, Bluetooth hoparlör deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth hoparlörüm var ama konsola bağlanmıyor diye biliyorum.