EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 3 Ağustos 2020 #1 Merhaba bugün böyle bir sorun yoktu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra anakartın arkasındaki onboard ses çıkşlarından ve ön taraftaki çıkışlardan ses alamıyorum. Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum fakat sorun çözülmedi. Anakart: ASUS A5A97 R2.0
Merhaba bugün böyle bir sorun yoktu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra anakartın arkasındaki onboard ses çıkşlarından ve ön taraftaki çıkışlardan ses alamıyorum. Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum fakat sorun çözülmedi. Anakart: ASUS A5A97 R2.0
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ağustos 2020 #2 Yeniden başlatıp denediniz mi?
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 18 Ağustos 2020 #3 EmirhanKod dedi: Yeniden başlatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemediğim yöntem kalmadı (yazılımsal olarak) sanıyorum donanımsal bir sorun. 5+1 ses sistemim var kullanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
EmirhanKod dedi: Yeniden başlatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemediğim yöntem kalmadı (yazılımsal olarak) sanıyorum donanımsal bir sorun. 5+1 ses sistemim var kullanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?