Ses değiştirici ile kız sesi nasıl yapılır?

Ayrıntılı video ya da anlatım var mı hiçbir bilgim yok çünkü öyle diyeyim anlayacağım dilden olması gerek.

Bu kanal çok güzel videolar yapıyor videoları burada nasıl kurulduğunuda anlatıyor bir tık karmaşık ama çok güzel çalışıyor videolarını izlerseniz analrsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hala merak ediyorsanız bu videodaki gibi denedim ve RX 6400 beni yüz üstü bıraktı. Ekran kartını bildiğiniz sömürüyor. Ekran kartınız 1050 TI ya da ona yakın bir şeyse indirmeye tenezzül bile etmeyin.

E zaten hocam Ben RX 6600 ile kullanıyordum, idare ediyordu. Ama RTX 4060 Ti'a geçtikten sonra çok daha rahatladı. NVIDIA tarafı yapay zeka işlerinde daha iyi olduğundan tabii ki.

Yine de bu uygulamayı kullanmak için illa süper uber güçlü bir ekran kartına falan ihtiyacınız yok. Google Collab üzerinden Pro olan aboneliği satın alarak bu uygulamayı Collab üzerinde de çalıştırıp, ekran kartı ihtiyacı duymadan direkt Collab aracılığı ile kullanabiliyorsunuz. Ben bir ara denemiştim çalışıyordu, hatta 150 lira verip satın almıştım bu şeyi ve baya bir süre kullanmıştım. Ama bu 6 ay önce falandı sanırım çünkü artık Google Collab üzerinden çalıştıramıyorsunuz.. Google, Collab sistemleri üzerinden yapay zeka çalıştırılmasını pek sevmiyor ve böyle şeylerle Collab'ı işgal eden projeleri hemen yasaklıyor dolayısıyla yeni bir sürümü çıkana kadar kullanamıyorsunuz. En iyisi kendi ekran kartınız varsa özellikle NVIDIA, uygulama gerçekten güzel bir şeye dönüşebiliyor.

Ben hala uygulamayı arada açar Valorant'a falan girer troller konuşurum.

Teşekkür ederim bakacağım

Hocam selamünaleyküm bana yardımcı olur musun güzel para veririm sana bilgisayarım iyi nasıl yapacağım bir yardımcı olursan sevinirim Instagram: m.resit21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…