KKNecmi Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 Ekran Kartı , 16gb Ram , Ryzen 5 5500 İşlemci Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #21 Yek233 dedi: Masaüstü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bu AI ile ses değiştirme teknolojisini kullanmak istiyorsan minimum bu sisteme harici olarak 1660 Ti 6 GB 192 bit alman lazım.
Yek233 dedi: Masaüstü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bu AI ile ses değiştirme teknolojisini kullanmak istiyorsan minimum bu sisteme harici olarak 1660 Ti 6 GB 192 bit alman lazım.
Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #22 KKNecmi dedi: Eğer bu AI ile ses değiştirme teknolojisini kullanmak istiyorsan minimum bu sisteme harici olarak 1660 Ti 6 GB 192 bit alman lazım. Genişletmek için tıkla... Artık gece yatarken bir ses değiştirme teknolojisinin işlemciyi yakacak derecede nasıl zorladığını düşüneceğim. Herşey için teşekkürler.
KKNecmi dedi: Eğer bu AI ile ses değiştirme teknolojisini kullanmak istiyorsan minimum bu sisteme harici olarak 1660 Ti 6 GB 192 bit alman lazım. Genişletmek için tıkla... Artık gece yatarken bir ses değiştirme teknolojisinin işlemciyi yakacak derecede nasıl zorladığını düşüneceğim. Herşey için teşekkürler.
KKNecmi Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 Ekran Kartı , 16gb Ram , Ryzen 5 5500 İşlemci Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #23 Yek233 dedi: Artık gece yatarken bir ses değiştirme teknolojisinin işlemciyi yakacak derecede nasıl zorladığını düşüneceğim. Her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler
Yek233 dedi: Artık gece yatarken bir ses değiştirme teknolojisinin işlemciyi yakacak derecede nasıl zorladığını düşüneceğim. Her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler
fahoistan Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #24 KKNecmi dedi: Ekran kartını da alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ASUS 4060 Ti.
KKNecmi Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 Ekran Kartı , 16gb Ram , Ryzen 5 5500 İşlemci Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #25 fahoistan dedi: ASUS 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Sorun olmadan kaldırırsın programı. https://rvc.cab/ = ses modellerini indirebilceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan.
fahoistan dedi: ASUS 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Sorun olmadan kaldırırsın programı. https://rvc.cab/ = ses modellerini indirebilceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 31 Ağustos 2023 #26 ClownFish kesinlikle. Ücretsiz ve RAM, CPU vb. şeylere abanmıyor.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 31 Ağustos 2023 #27 fahoistan dedi: Ses değiştirici program arıyorum. Windows 10 aradığım ses kadın kız sesı arkadaslarıma şaka yapmak için. Voice mod denedım ama orada kız sesı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Clownfish var,ancak dediğin seslerde başarılı mi bilmiyorum.Trollemek amaçlı kalın ses yapıyordum ben.
fahoistan dedi: Ses değiştirici program arıyorum. Windows 10 aradığım ses kadın kız sesı arkadaslarıma şaka yapmak için. Voice mod denedım ama orada kız sesı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Clownfish var,ancak dediğin seslerde başarılı mi bilmiyorum.Trollemek amaçlı kalın ses yapıyordum ben.
theBard Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #28 KKNecmi dedi: Sorun olmadan kaldırırsın programı. https://rvc.cab/ = ses modellerini indirebilceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan. Genişletmek için tıkla... Selam Necmi. Benim programı kullanma konusunda ciddi yardımlara ihtiyacım var. Zamanın olduğunda bakabilirsen çok mutlu olurum.
KKNecmi dedi: Sorun olmadan kaldırırsın programı. https://rvc.cab/ = ses modellerini indirebilceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan. Genişletmek için tıkla... Selam Necmi. Benim programı kullanma konusunda ciddi yardımlara ihtiyacım var. Zamanın olduğunda bakabilirsen çok mutlu olurum.
fahoistan Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #29 KKNecmi dedi: Intel i5 13 işlemcin peki ekran kartın ne oda önemlide. Genişletmek için tıkla... 4060ti
KKNecmi dedi: Intel i5 13 işlemcin peki ekran kartın ne oda önemlide. Genişletmek için tıkla... 4060ti
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #30 KKNecmi dedi: Sorun olmadan kaldırırsın programı. Coming Soon = ses modellerini indirebileceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğiz hiçbir release falan yok anlatabilir misin?
KKNecmi dedi: Sorun olmadan kaldırırsın programı. Coming Soon = ses modellerini indirebileceğin site. GitHub - w-okada/voice-changer: リアルタイムボイスチェンジャー Realtime Voice Changer = AI ile ses değiştirme programı. Programa bak model falan indir yapamadığın bir şey olursa cevaplarım buradan. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğiz hiçbir release falan yok anlatabilir misin?