kertakon Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Android telefon için kadın sesi yapabileceğim bir uygulama önerir misiniz?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Anlık olarak değiştiren bir şey daha çıkmadı Mobile. Play Store'de: Kız şakası diye bir uygulama var o olabilir.
Anlık olarak değiştiren bir şey daha çıkmadı Mobile. Play Store'de: Kız şakası diye bir uygulama var o olabilir.
kertakon Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 iUgur dedi: Anlık olarak değiştiren bir şey daha çıkmadı Mobile. Play Store'de: Kız şakası diye bir uygulama var o olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık olmasına gerek yok ama benim sesimi değiştirmesi lazım hazır sesler olunca istediğini bulman çok zor.
iUgur dedi: Anlık olarak değiştiren bir şey daha çıkmadı Mobile. Play Store'de: Kız şakası diye bir uygulama var o olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık olmasına gerek yok ama benim sesimi değiştirmesi lazım hazır sesler olunca istediğini bulman çok zor.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 kertakon dedi: Anlık olmasına gerek yok ama benim sesimi değiştirmesi lazım hazır sesler olunca istediğini bulman çok zor. Genişletmek için tıkla... O tür bir şey de kolay bulunmuyor. Bir tane vardı adını hatırlayamadım hatırlayınca yazarım.
kertakon dedi: Anlık olmasına gerek yok ama benim sesimi değiştirmesi lazım hazır sesler olunca istediğini bulman çok zor. Genişletmek için tıkla... O tür bir şey de kolay bulunmuyor. Bir tane vardı adını hatırlayamadım hatırlayınca yazarım.
kertakon Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 iUgur dedi: O tür bir şey de kolay bulunmuyor. Bir tane vardı adını hatırlayamadım hatırlayınca yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ ol.
iUgur dedi: O tür bir şey de kolay bulunmuyor. Bir tane vardı adını hatırlayamadım hatırlayınca yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ ol.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 19 Kasım 2023 #6 Telefon Samsung ise Good Lock uygulamasının Sound Assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var.
Telefon Samsung ise Good Lock uygulamasının Sound Assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var.
kertakon Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #7 m0rphine dedi: Telefon Samsung ise good lock uygulamasının sound assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... General Mobile hocam.
m0rphine dedi: Telefon Samsung ise good lock uygulamasının sound assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... General Mobile hocam.
MK SCORPION Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 202 Yer T.C. 11 Ocak 2025 #8 m0rphine dedi: Telefon Samsung ise good lock uygulamasının sound assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor kanka. Sabahtan beri yapmaya çalışıyorum olmuyor. Ses kaydedicide kullanamıyorum. YouTube'da adam yapıyor bende olmuyor.
m0rphine dedi: Telefon Samsung ise good lock uygulamasının sound assistant modülünde gerçek zamanlı ses değiştirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor kanka. Sabahtan beri yapmaya çalışıyorum olmuyor. Ses kaydedicide kullanamıyorum. YouTube'da adam yapıyor bende olmuyor.