Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Ses değiştirme programı kurdum ardından bilgisayarın sesi gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 12 Şubat 2022 #2 Triao dedi: Ses değiştirme programı kurdum ardından bilgisayarın sesi gitti. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattınız mı? Genelde ses programlarının tam kurulumu olması için yeniden başlatma gerekir.
Triao dedi: Ses değiştirme programı kurdum ardından bilgisayarın sesi gitti. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattınız mı? Genelde ses programlarının tam kurulumu olması için yeniden başlatma gerekir.
RoseR Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Triao dedi: Ses değiştirme programı kurdum ardından bilgisayarın sesi gitti. Genişletmek için tıkla... Programı kaldırdınız mı?
Triao dedi: Ses değiştirme programı kurdum ardından bilgisayarın sesi gitti. Genişletmek için tıkla... Programı kaldırdınız mı?
Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 RoseR dedi: Programı kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... tamamadır düzelttim