cumalimemo12 Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar, bazı tanıdığım kişileri trol yapmak için güzel bir ses programı arıyorum. Biraz profesyonel paralı olması fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2021
Selamünaleyküm arkadaşlar, bazı tanıdığım kişileri trol yapmak için güzel bir ses programı arıyorum. Biraz profesyonel paralı olması fark etmez.
Torescyy Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 57 11 Nisan 2021 #2 cumalimemo12 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, bazı tanıdığım kişileri trol yapmak için güzel bir ses programı arıyorum. Biraz profesyonel paralı olması fark etmez. Genişletmek için tıkla... Voice Master, Clownfish Voice Changer, MorphVOX ve FakeVoice verebileceğim örneklerdir.
cumalimemo12 dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar, bazı tanıdığım kişileri trol yapmak için güzel bir ses programı arıyorum. Biraz profesyonel paralı olması fark etmez. Genişletmek için tıkla... Voice Master, Clownfish Voice Changer, MorphVOX ve FakeVoice verebileceğim örneklerdir.