R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Android için ya da Windows için fark etmez ses değiştirme programı önerebilir misiniz? Kız sesi olarak değiştirmek istiyorum sesi.
Android için ya da Windows için fark etmez ses değiştirme programı önerebilir misiniz? Kız sesi olarak değiştirmek istiyorum sesi.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2022 #2 Voicemod = Free Voice Changer for Multiplayer Games and Chat - Voicemod Voice changer io = Voice Changer - Online & Free Kız sesi var mı bilmem ama ses değiştiriyor işte.
Voicemod = Free Voice Changer for Multiplayer Games and Chat - Voicemod Voice changer io = Voice Changer - Online & Free Kız sesi var mı bilmem ama ses değiştiriyor işte.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 921 Çözümler 4 Yer İstanbul 5 Haziran 2022 #3 Rufiq Cavadov dedi: Android için ya da Windows için fark etmez ses değiştirme programı önerebilir misiniz? Kız sesi olarak değiştirmek istiyorum sesi. Genişletmek için tıkla... MorphVOX Pro en iyisi
Rufiq Cavadov dedi: Android için ya da Windows için fark etmez ses değiştirme programı önerebilir misiniz? Kız sesi olarak değiştirmek istiyorum sesi. Genişletmek için tıkla... MorphVOX Pro en iyisi
AntaresK Picopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Şu sıra Voicemod daha sık kullanılıyor. Eskiden Morphvox PRO popülerdi. Eğer sesiniz kadın sesi çıkaramaya yatkın değilse düzgün bir sonuç elde edeceğinizi düşünmüyorum. Sesiniz kalınsa sadece zaman kaybı olacaktır.
Şu sıra Voicemod daha sık kullanılıyor. Eskiden Morphvox PRO popülerdi. Eğer sesiniz kadın sesi çıkaramaya yatkın değilse düzgün bir sonuç elde edeceğinizi düşünmüyorum. Sesiniz kalınsa sadece zaman kaybı olacaktır.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #5 Celarus dedi: MorphVOX Pro en iyisi Genişletmek için tıkla... Türk kız sesleri çıkarmak mümkün mü mesela Azerileri trolleyeceğim.
Celarus dedi: MorphVOX Pro en iyisi Genişletmek için tıkla... Türk kız sesleri çıkarmak mümkün mü mesela Azerileri trolleyeceğim.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #6 Rufiq Cavadov dedi: Türk kız sesleri çıkarmak mümkün mü mesela Azerileri trolleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Değil.
Rufiq Cavadov dedi: Türk kız sesleri çıkarmak mümkün mü mesela Azerileri trolleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Değil.