- Makaleler
- 2
Arctis 3 için ses değiştirme programı önerisi istiyorum arkadaşlar. İnternette bir sürü program var fakat sizin kullandığınız güzel ve kaliteli bir program varsa yazar mısınız?
Mikrofondan giden sesi mi yoksa hoparlöre gelen normal sesi mi değiştirmek istiyorsunuz?Arctis 3 için ses değiştirme programı önerisi istiyorum arkadaşlar. İnternette bir sürü program var fakat sizin kullandığınız güzel ve kaliteli bir program varsa yazar mısınız?
Konuştuğumda karşı tarafa giden sesi. Kalın erkek sesi, ince kadın sesi, uzaylı sesi falan yapıyorlar onu diyorum.Mikrofondan giden sesi mi yoksa hoparlöre gelen normal sesi mi değiştirmek istiyorsunuz?
Buldunuz muKonuştuğumda karşı tarafa giden sesi. Kalın erkek sesi, ince kadın sesi, uzaylı sesi falan yapıyorlar onu diyorum.
Oyunlar için öneriniz varmı ? Mesela 19 yaşındayım ama sesim 13 gibi çıkıyor. Kalınlaştırma programı öneriniz varmıdır ?Teamspeak 3 kullaniyorsaniz clownfish isimli eklentiyi kullanabilirsiniz.
Bulamadım.Buldunuz mu
Sesim çocuk sesi gibi olduğu için kalınlaştırma programı arıyorum. Memnun değilim sesimden her yerde sorun oluyor.Kendinizden utanmaniza gerek yok. Kendinizle barisik olun. Sizi ses tonunuz yüzünden yargilayan insanlarla arkadaslik kurmayin ve oyun oynamayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.