Ses değiştirmek için AI önerisi

Knight3331

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşıma sesimi değiştirerek şaka yapmak istiyorum fakat bunun anlık olarak ve diksiyonum değişmeden gerçekleşmesi gerekiyor. Anlık, net, gerçekçi ve farklı ses tonları olan bildiğiniz güvenilir ücretli veya ücretsiz AI (yapay zeka) programı veya sitesi varsa söyleyebilir misiniz?

Sistem:

Ekran kartı: RTX 3050
RAM: 16 GB DDR4.
İşlemci: Intel i5 9400F 2.90GHz
SSD: M.2 SSD (okuma yazma hızı 1000 MB civarında.

Gerçekten uzun zaman önce ilk çıktığı vakitlerde denemiştim RVC programını fakat aradan aylar geçti. Şuanda güncel olarak hangi program önde ve iyi bilmiyorum ancak bu videoya bakmanı tavsiye ederim. Bu kanalda bunun gibi anlık sesi değiştime veya kaydedilmiş sesi değiştirme yapabileceğin videolar var.

Bunu önerdim ancak ekran kartın yeterli gelir mi emin değilim detayları araştırarak öğrenebileceğini düşünüyorum. Gene takıldığın yer olursa sorabilirsin. Bende RTX 3060 6GB ekran kartı vardı onunla biraz gecikme olsa da baya iyi sonuç almıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende dediğinizi denedim herhalde ben mikrofon kaynaklı durduk yere cızırtı değişik değişik sesler vs. duydum. Sistem donanımı ve mikrofon iyise kullanılır.

İngilizce olduğu için çok bir şey anlamadım ama deneyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…