Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, mikrofonlu kulaklığı takıyorum ama ses denetim masasında gözükmüyor. Bu yüzden kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum, ne yapmalıyım? Şu an mikrofon takılı ama orada gösteren PC'nin normal mikrofonu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2019
Merhaba arkadaşlar, mikrofonlu kulaklığı takıyorum ama ses denetim masasında gözükmüyor. Bu yüzden kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum, ne yapmalıyım? Şu an mikrofon takılı ama orada gösteren PC'nin normal mikrofonu.
Fixlure Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Mayıs 2021 #2 Kanka çözümünü bulabildin mi? Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Fixlure dedi: Kanka çözümünü bulabildin mi? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bulamadım Ses kartı veya ses çipi bozuk sanırım. Yazılımsal olarak denemediğim yöntem kalmamıştı, yeni PC aldık sonra. Artı 0 Eksi
Fixlure dedi: Kanka çözümünü bulabildin mi? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bulamadım Ses kartı veya ses çipi bozuk sanırım. Yazılımsal olarak denemediğim yöntem kalmamıştı, yeni PC aldık sonra.