xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Ekim 2023 #11 Aimp indirip varsayılan olarak ayarlayabilirsin.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.010 Çözümler 32 21 Ekim 2023 #12 lantana dedi: Filmler ve TV ile açmak istiyorsan ve yüklü değilse mağazadan indirebilirsin. Filmler ve TV - Microsoft Store’da resmi uygulama Onun dışında bu var. Microsoft Apps Genişletmek için tıkla... Filmler ve TV ile müzik dinlemek El feneriyle bizi mi öldüreceksin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lantana dedi: Filmler ve TV ile açmak istiyorsan ve yüklü değilse mağazadan indirebilirsin. Filmler ve TV - Microsoft Store’da resmi uygulama Onun dışında bu var. Microsoft Apps Genişletmek için tıkla... Filmler ve TV ile müzik dinlemek El feneriyle bizi mi öldüreceksin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lantana Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black Kasa: MSI MAG FORGE M100A PSU: MSI MAG A550BN 550W Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Monitör: MSI G2422 Ram: GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz SSD: Western Digital Black 1TB CPU: AMD Ryzen 5600 Soğutucu: DeepCool AK400 Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #13 Toran dedi: Filmler ve TV ile müzik dinlemek El feneriyle bizi mi öldüreceksin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben de arkadaştan duydum . Zaten o yüzden media player attım ya.
Toran dedi: Filmler ve TV ile müzik dinlemek El feneriyle bizi mi öldüreceksin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben de arkadaştan duydum . Zaten o yüzden media player attım ya.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.010 Çözümler 32 21 Ekim 2023 #14 lantana dedi: Hocam ben de arkadaştan duydum . Zaten o yüzden media player attım ya. Genişletmek için tıkla... Evet evet. Gördüm Değişik bir durum
lantana dedi: Hocam ben de arkadaştan duydum . Zaten o yüzden media player attım ya. Genişletmek için tıkla... Evet evet. Gördüm Değişik bir durum