Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Merhaba, 15 dakikalık bir ses kaydının bazı kısımlarını alarak kısaltmam gerekiyor. Kullanabileceğim en basit program nedir?
Merhaba, 15 dakikalık bir ses kaydının bazı kısımlarını alarak kısaltmam gerekiyor. Kullanabileceğim en basit program nedir?
Meliko24 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 Mobildeki video düzenleme programları gayet basit oradan yapabilirsin
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 6 Ekim 2021 #3 Cozen24 dedi: Merhaba, 15 dakikalık bir ses kaydının bazı kısımlarını alarak kısaltmam gerekiyor. Kullanabileceğim en basit program nedir? Genişletmek için tıkla... Mobil: MP3 Cutter and Ringtone Maker - Apps on Google Play Cut music and make your OWN Ringtone, Alarm, Notification. Audio cutter! play.google.com Masaüstü: https://www.gezginler.net/indir/mp3-cutter.html
Cozen24 dedi: Merhaba, 15 dakikalık bir ses kaydının bazı kısımlarını alarak kısaltmam gerekiyor. Kullanabileceğim en basit program nedir? Genişletmek için tıkla... Mobil: MP3 Cutter and Ringtone Maker - Apps on Google Play Cut music and make your OWN Ringtone, Alarm, Notification. Audio cutter! play.google.com Masaüstü: https://www.gezginler.net/indir/mp3-cutter.html
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 knozhupgrade dedi: Mobil: MP3 Cutter and Ringtone Maker - Apps on Google Play Cut music and make your OWN Ringtone, Alarm, Notification. Audio cutter! play.google.com Masaüstü: https://www.gezginler.net/indir/mp3-cutter.html Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. PC'de yapacağım. MP3Cutter da Wav dosyaları düzenlenemiyor mu? Sanıyorum bir de converter girecek araya Yıllar oldu bunları yapmayalı.
knozhupgrade dedi: Mobil: MP3 Cutter and Ringtone Maker - Apps on Google Play Cut music and make your OWN Ringtone, Alarm, Notification. Audio cutter! play.google.com Masaüstü: https://www.gezginler.net/indir/mp3-cutter.html Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler. PC'de yapacağım. MP3Cutter da Wav dosyaları düzenlenemiyor mu? Sanıyorum bir de converter girecek araya Yıllar oldu bunları yapmayalı.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 6 Ekim 2021 #5 Audacity ® | Free Audio editor, recorder, music making and more! Audacity is the world's most popular audio editing and recording app. Edit, mix, and enhance your audio tracks with the power of Audacity. Download now! www.audacityteam.org
Audacity ® | Free Audio editor, recorder, music making and more! Audacity is the world's most popular audio editing and recording app. Edit, mix, and enhance your audio tracks with the power of Audacity. Download now! www.audacityteam.org
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 6 Ekim 2021 #6 Cozen24 dedi: Öneri için teşekkürler. PC'de yapacağım. MP3Cutter da Wav dosyaları düzenlenemiyor mu? Sanıyorum bir de converter girecek araya Yıllar oldu bunları yapmayalı. Genişletmek için tıkla... Wav yapıyor mu bilmiyorum. Ancak bu siteden mp3 e çevirebilirsiniz: Online Ses Dönüştürücü - Sesleri MP3, WAV, MP4, M4A, OGG veya iPhone Ses Tonuna Dönüştür online-audio-converter.com Hocam herhalde bilgisayar işlerini falan bi bıraktınız
Cozen24 dedi: Öneri için teşekkürler. PC'de yapacağım. MP3Cutter da Wav dosyaları düzenlenemiyor mu? Sanıyorum bir de converter girecek araya Yıllar oldu bunları yapmayalı. Genişletmek için tıkla... Wav yapıyor mu bilmiyorum. Ancak bu siteden mp3 e çevirebilirsiniz: Online Ses Dönüştürücü - Sesleri MP3, WAV, MP4, M4A, OGG veya iPhone Ses Tonuna Dönüştür online-audio-converter.com Hocam herhalde bilgisayar işlerini falan bi bıraktınız
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #7 knozhupgrade dedi: Wav yapıyor mu bilmiyorum. Ancak bu siteden mp3 e çevirebilirsiniz: Online Ses Dönüştürücü - Sesleri MP3, WAV, MP4, M4A, OGG veya iPhone Ses Tonuna Dönüştür online-audio-converter.com Hocam herhalde bilgisayar işlerini falan bi bıraktınız Genişletmek için tıkla... Eskiden araçlar mp3 çalmaz, track haline getirmek gerekirdi. Nero'lar falan. O dönemlere gittim
knozhupgrade dedi: Wav yapıyor mu bilmiyorum. Ancak bu siteden mp3 e çevirebilirsiniz: Online Ses Dönüştürücü - Sesleri MP3, WAV, MP4, M4A, OGG veya iPhone Ses Tonuna Dönüştür online-audio-converter.com Hocam herhalde bilgisayar işlerini falan bi bıraktınız Genişletmek için tıkla... Eskiden araçlar mp3 çalmaz, track haline getirmek gerekirdi. Nero'lar falan. O dönemlere gittim