Ses düzenleme programı önerisi

Cpt Yolo

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese,
Kendi halinde şarkı söylemekten keyif alan ama ne genetik yatkınlık ne de yetenek olmadığından çıplak ses ile ortaya bir ürün çıkaramayacağımı düşünüyorum. Profesyonel bir düşüncem veya maddi bir kaygım bulunmamakta. Sadece söylediğim bir parçayı kulağa güzel gelecek şekilde nasıl düzenleyebilirim, ne tarz bir yazılım kullanmam gerekiyor, tavsiye için müzik türü belirtmeli miyim, her müzik türü her yazılımda çalışır mı? Sorularına cevap arıyorum. Hem yaptığım aktiviteden keyif almak hem de hobiye dönüştürmek için bilgi arayışındayım. Ses programlarında tecrübeli birisi aydınlatabilir mi?
Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Sadece ses düzenleme işlemi veya bir şarkıyı karaoke üstüne okuyup sesinizi düzenlemek, efekt eklemek gibi işlemler yapmak istiyorsanız Adobe Audition programı işinizi görecektir. Bir dönem kullanmıştım, kendi içerisinde hazır efektleri de bulunuyor. YouTube'da da videolarını izleyebilirsiniz.

FL Studio programını da kullanabilirsiniz, içerisinde edison isimli bir eklenti bulunmakta. Bununla dip sesleri temizleyebilirsiniz. Hem de kendi altyapılarınızı oluşturabilirsiniz programı kurcalayarak.

Sesinizi Kulağa güzel gelecek şekilde duyurabilmeniz için; solfej dersi alın ve sesinizi kullanmayı öğrenin. O iş program ile, düzenleme ile yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…