Ses Düzeyi Karıştırıcı Yüksek CPU Kullanımı

Sarp Demir

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarda görev yöneticisine bakarken arka planda Ses Düzeyi Karıştırıcı'nın işlemciyi çok fazla kullandığını gördüm. Bug falan herhalde deyip çok takmadım, çünkü 1-2 dakika önce Minecraft'ta shader açıkken gerçekçi texture pack açmayı denemiştim ve bilgisayarı çökmekten zor kurtarmıştım. O sırada dediğim gibi görev yöneticisine baktığımda Ses Düzeyi Karıştırıcı'nın %35 civarı işlemci kullandığını gördüm. Şimdi yine baktım ve hala işlemciyi çok fazla kullanıyor. İlk başta kullandığım kulaklığın ses ayarlama cihazı ile ilgili bir şey olduğunu sanıp kulaklığı çıkardım ama bir şey değişmedi. Zaten dosya konumunu açtığımda System32 açılıyor. Nedir bu Ses Düzeyi Karıştırıcı?
Ekran Görüntüsü (622).png

Denetim masasından ses ayarlarına gelip kayıt kısmından ses düzeyi karıştırıcısını devre dışı bırakmayı deneyebilirsin bilgisayardaki sesi mikrofon gibi karşıya yansıtmak için kullanıyordum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı