O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarı her kapatıp açtığımda ses düzeyi karıştırıcısı sıfırlanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Bunu düzeltemezsiniz, zaten normal bir şey. Windows kendini kapatıp açtığı için sıfırlanması normal. Artı 0 Eksi
KS KS O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 Spade427 dedi: Bunu düzeltemezsiniz, zaten normal bir şey. Windows kendini kapatıp açtığı için sıfırlanması normal. Genişletmek için tıkla... Ama önceden laptop kullanıyordum ve böyle bir sorun yoktu. Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Bunu düzeltemezsiniz, zaten normal bir şey. Windows kendini kapatıp açtığı için sıfırlanması normal. Genişletmek için tıkla... Ama önceden laptop kullanıyordum ve böyle bir sorun yoktu.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 OKODENRO dedi: Ama önceden laptop kullanıyordum ve böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapın. Microsoft Store'yi açın, eartrumpet aratıp indirin. Hem daha kullanışlı hem de sesler sıfırlanmış olmaz. Artı 0 Eksi
OKODENRO dedi: Ama önceden laptop kullanıyordum ve böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle yapın. Microsoft Store'yi açın, eartrumpet aratıp indirin. Hem daha kullanışlı hem de sesler sıfırlanmış olmaz.