eeVader Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Mayıs 2022 #1 Her bilgisayarı kapatıp açtığımda 1 saat uğraşıp ayarladığım ses düzeyleri kafasına göre yükseliyor, nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?
Her bilgisayarı kapatıp açtığımda 1 saat uğraşıp ayarladığım ses düzeyleri kafasına göre yükseliyor, nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 4 Mayıs 2022 #2 eeVader dedi: Her bilgisayarı kapatıp açtığımda 1 saat uğraşıp ayarladığım ses düzeyleri kafasına göre yükseliyor, nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı ama sürekli kısıyordu. Kulaklığı çıkar tak yaptım düzeldi deneyebilirsin.
eeVader dedi: Her bilgisayarı kapatıp açtığımda 1 saat uğraşıp ayarladığım ses düzeyleri kafasına göre yükseliyor, nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı ama sürekli kısıyordu. Kulaklığı çıkar tak yaptım düzeldi deneyebilirsin.
eeVader Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Mayıs 2022 #3 Shadowslayer dedi: Bende de aynı sorun vardı ama sürekli kısıyordu. Kulaklığı çıkar tak yaptım düzeldi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır,teşekkür ederim deneyeceğim.
Shadowslayer dedi: Bende de aynı sorun vardı ama sürekli kısıyordu. Kulaklığı çıkar tak yaptım düzeldi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır,teşekkür ederim deneyeceğim.
Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 4 Mayıs 2022 #4 eeVader dedi: Tamamdır, teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İşe yarar ise bildirin
eeVader dedi: Tamamdır, teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İşe yarar ise bildirin
eeVader Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 66 4 Mayıs 2022 #5 Shadowslayer dedi: İşe yarar ise bildirin Genişletmek için tıkla... Düzeldi gibi duruyor,teşekkür ederim.
Shadowslayer dedi: İşe yarar ise bildirin Genişletmek için tıkla... Düzeldi gibi duruyor,teşekkür ederim.