Ses engellemek için ne yapılmalı?

Duvarlarınızı yalıtım malzemesi ile kaplatabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu buldum ve bu tarz bir şey düşünüyorum. Fakat tek bir duvara mı tüm duvarlara mı yapmam gerek emin değilim.

Evde yaşayan diğer kişileri gönderirsen sorunun çözülür demek istemiş arkadaşların hepsi sanırım ben öyle anladım

Ahhahaa onun yerine kendim gitmeyi denedim de her yer çok pahalı 7-8 bin TL kira ödemek masraftan başka bir şey değil gidemiyorsak da alanımızı güncelleyelim diye düşündüm.

Kapıyı kapatmana rağmen ses gidiyor mu? Ayrıca kısmayı denedin mi?

Kapı zaten hep kapalı hocam yine de ses gidiyor mallesef.

Odaya ses yalıtacak ve yankıyı azaltacak eşyalar alabilirsiniz belki.

Yalıtım için arayışım var bu tarz bir videoya denk geldim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu düşünüyorum.

Ses yalıtımı masraflı iş, yumurta kutuları bir nebze azaltır ama çok işe yaramayabilir.

Hocam evden çalıştığım için her gün şirket ile Online toplantılar yapıyoruz ekip arkadaşlarımız ile falan bu yüzden profesyonel bir şey düşünüyorum.

Bende kararsız kalmıştım tüm duvarları yapmak iyi olur ama maliyetli de olur bu yüzden sırtımı duvara yaslayıp sırtımı yasladığım duvarı yalıtımlamayı düşünüyorum daha mantıklı olur zaten genel sorun yan odada annem ve babama ses gitmesi yoksa komşu gibi etkenler yok hocam.

Son düzenleme:
Genelde sesin gittiği yöndeki duvarlara yapılır. Oradan diğer duvarlara sekmesin, yankılanma en aza insin diye. Ama arkanıza da yapmanız yine işe yarayacaktır.

Genelde sesin gittiği yöndeki duvarlara yapılır. Oradan diğer duvarlara sekmesin, yankılanma en aza insin diye. Ama arkanıza da yapmanız yine işe yarayacaktır.

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım sadece kapı için ne yapmam gerek emin olamadım.

Kapı için bir kontrol etmen lazım açıklık çerçevesinde fazla var mı diye. BUnun gini malzemeler kullanılaibiliyor ama bazen kapı kapanmıyor gereğinden kalın olunca.

Kapı altı için de şunlar mevcut:

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…