2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 18 Aralık 2020 #1 Merhaba hocalarım Toshiba Laptop'ta müzik dinlerken durduk yere ses gidiyor ve 20 saniye civarında tekrar geliyor. Driver güncellemeyi denedim ancak sorun çözümlenmedi ne yapmalıyım?
Merhaba hocalarım Toshiba Laptop'ta müzik dinlerken durduk yere ses gidiyor ve 20 saniye civarında tekrar geliyor. Driver güncellemeyi denedim ancak sorun çözümlenmedi ne yapmalıyım?
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Aralık 2020 #2 Kulaklık veya herhangi bir harici ses aygıtı kullanıyor musunuz? Sistem özellikleriniz nedir bu arada? Ekstradan köşede dursun. Artı 0 Eksi
Kulaklık veya herhangi bir harici ses aygıtı kullanıyor musunuz? Sistem özellikleriniz nedir bu arada? Ekstradan köşede dursun.
KS KS 2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 18 Aralık 2020 #3 MilesEdgeworth dedi: Kulaklık veya herhangi bir harici ses aygıtı kullanıyor musunuz? Sistem özellikleriniz nedir bu arada? Ekstradan köşede dursun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık arada sırada kullanıyorum hocam özellikleri ileteceğim aida ile Artı 0 Eksi
MilesEdgeworth dedi: Kulaklık veya herhangi bir harici ses aygıtı kullanıyor musunuz? Sistem özellikleriniz nedir bu arada? Ekstradan köşede dursun. Genişletmek için tıkla... Kulaklık arada sırada kullanıyorum hocam özellikleri ileteceğim aida ile
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Aralık 2020 #4 226080 dedi: Kulaklık arada sırada kullanıyorum hocam özellikleri ileteceğim aida ile Genişletmek için tıkla... Peki bu sorunu kulaklık takarken mi yaşıyorsunuz yoksa koşulsuz mu yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
226080 dedi: Kulaklık arada sırada kullanıyorum hocam özellikleri ileteceğim aida ile Genişletmek için tıkla... Peki bu sorunu kulaklık takarken mi yaşıyorsunuz yoksa koşulsuz mu yaşıyorsunuz?
KS KS 2 226080 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 123 18 Aralık 2020 #5 MilesEdgeworth dedi: Peki bu sorunu kulaklık takarken mi yaşıyorsunuz yoksa koşulsuz mu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta sorunsuz hocam hapörlerde yaşıyorum. Artı 0 Eksi
MilesEdgeworth dedi: Peki bu sorunu kulaklık takarken mi yaşıyorsunuz yoksa koşulsuz mu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta sorunsuz hocam hapörlerde yaşıyorum.
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Aralık 2020 #6 226080 dedi: Kulaklıkta sorunsuz hocam hapörlerde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı bilgisayarın hoparlöründe. Çözüm olarak fikrim yok ne yazık ki. Artı 0 Eksi
226080 dedi: Kulaklıkta sorunsuz hocam hapörlerde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı bilgisayarın hoparlöründe. Çözüm olarak fikrim yok ne yazık ki.