Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #1 Resimdeki gibi kulaklık takdığım yer kırıldı. Çoğaltıcı diye birşey duydum bu probleme çözüm olurmu ? Bu cihazı nerden bulabilirim ? Fiyatı nedir ? Teşekkürler.
Resimdeki gibi kulaklık takdığım yer kırıldı. Çoğaltıcı diye birşey duydum bu probleme çözüm olurmu ? Bu cihazı nerden bulabilirim ? Fiyatı nedir ? Teşekkürler.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2014 #2 Ses kartın yok mu? Ses kartın varsa ona bağla. Yoksa yapacak bir şey yok malesef.
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #3 Ses kartını takacak bir yer olduğunu sanmıyorum bu bilgisayarda. Mutlaka böyle bir aparat olmalı bir tek benim başıma gelmiş olamaz değil mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2014
Ses kartını takacak bir yer olduğunu sanmıyorum bu bilgisayarda. Mutlaka böyle bir aparat olmalı bir tek benim başıma gelmiş olamaz değil mi ?
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2014 #4 Bora1 dedi: Ses kartını takacak bir yer olduğunu sanmıyorum bu bilgisayarda. Mutlaka böyle bir aparat olmalı bir tek benim başıma gelmiş olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Bunu ancak bilgisayarcılar o küçük girişi değiştirerek yapabilir. 30 TL ye mal olur.
Bora1 dedi: Ses kartını takacak bir yer olduğunu sanmıyorum bu bilgisayarda. Mutlaka böyle bir aparat olmalı bir tek benim başıma gelmiş olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Bunu ancak bilgisayarcılar o küçük girişi değiştirerek yapabilir. 30 TL ye mal olur.
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #5 5.1 USB VİRTUAL SES KARTI ( KULAKLIK+MİKROFON ) GittiGidiyor'da 37061765 Bu aletler iş görmezmi ? O girişin değişmesi için anakartın değiştirilmesi gerek.
5.1 USB VİRTUAL SES KARTI ( KULAKLIK+MİKROFON ) GittiGidiyor'da 37061765 Bu aletler iş görmezmi ? O girişin değişmesi için anakartın değiştirilmesi gerek.
burkis Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 55 Yer ANKARA Daha fazla Meslek ÖĞRENCİ 27 Mart 2014 #6 Servise yada işini iyi yapan bir bilgisayarcıya verirsen parçayı bulup lehimler