Ses hiçbir yere gitmiyor

NceS

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar bilgisayarımda bir ses sorunu var oyunlarda TeamSpeak'de orada burada hiçbir yerde sesim gitmiyor (çok az gidiyor duyulmayacak kadar az) sadece ve sadece Discord'da onda da gürültü engelleme modunu açınca sesim doğru düzgün gitmeye başlıyor. Diğer türlü Discord'daki bu ayar gibi PC'nin kendi ayarlarında gürültü engelleme modu var mı acaba varsa nerededir çok aradım fakat bulamadım yoksa da bu sorunu nasıl çözebilirim? YouTube'daki bütün videoları izledim driver güncelledim ses seviyelerini fulledim fakat hiçbir sonuç yok yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir? Kullandığınız donanımlar nedir?

Mikrofonunuzu değiştirmeniz gerekecek muhtemelen ama TeamViewer tarzı bir programda kullanıyorsanız bunlar sesleri yönetmeyi sever.
Sorununuz hoparlörün ses kısması ise ses efektine girip kayıttan yürüt deyin gelişmişe gelip aşağıdaki fotoğrafta mik kısmından gösterdiğim gibi özel kullanım modlarını kapatarak deneyin.

Tikleri kaldırıp tamam deyip çıkın ve tekrar deneyin sesiniz hala karşıya çok kötü gidiyorsa bunun sebebi mikrofonunuzun kötü olması olabilir. Ses yöneten başka uygulamaları yönetici açtıysanız örneğin ses değiştiriciler, equalizer programları vb kullanıyorsanız bunlar üstündne mikrofon sesinizi kısmış olabilirsiniz yine bunları da kontrol edin. Sorun düzelmiyorsa ses sürücünüzü güncellemeyi deneyin. 3-5 gün önce düzgündü Windows Update attı ya da ben driver güncellemesi yaptım sorun öyle çıktı diyorsanız da alttaki fotodaki gibi aygıt yöneticisi gidip mikrofon sürücünüzü sürücüye geri dön diyerek bir önceki sürücüye çevirin.

Umarım sorunlarınız çözülür. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir? Kullandığınız donanımlar nedir?

Sistemimle bir alakası var mıdır ki? Önceden çalışıyordu çünkü.

Ses programlarından kaynaklı olabilir fakat Discord'da gürültü engellemeyi açıyorum normale dönüyor bu nasıl oluyor bunu anlamıyorum sağ olun bu arada.

Voicemeeter gibi uygulamalarla deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…