M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 25 Mayıs 2024 #1 PC'yi kapatmıstım 1saat sonra yeniden açtım. Actığımda fotoğraftaki gibi ses sistemi çalısmıyor. Kulaklığım jack girişli, cıkardım yeniden taktım aynı.
PC'yi kapatmıstım 1saat sonra yeniden açtım. Actığımda fotoğraftaki gibi ses sistemi çalısmıyor. Kulaklığım jack girişli, cıkardım yeniden taktım aynı.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.718 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Mayıs 2024 #2 Denetim Masası > Donanım ve ses > Ses aygıtlarını yönet kısmında varsayılan ses aygıtı olması gerektiği gibi mi? Ayrıca Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı? Artı 0 Eksi
Denetim Masası > Donanım ve ses > Ses aygıtlarını yönet kısmında varsayılan ses aygıtı olması gerektiği gibi mi? Ayrıca Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı?
KS KS M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 25 Mayıs 2024 #3 turko35408 dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > ses aygıtlarını yönet kısmında varsayılan ses aygıtı olması gerektiği gibi mi? Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Denetim Masası > donanım ve ses > ses aygıtlarını yönet kısmında varsayılan ses aygıtı olması gerektiği gibi mi? Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem işaretli donanım var mı? Genişletmek için tıkla...
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.718 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Mayıs 2024 #4 Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun denetleyicisi kısmının görselini paylaşın. Anakart veya Dizüstü PC'nin resmi internet sitesinden ses sürücülerini indirip kurmayı deneyin. BIOS'ta ses aygıtı etkin mi (enable) bakın. Son düzenleme: 25 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun denetleyicisi kısmının görselini paylaşın. Anakart veya Dizüstü PC'nin resmi internet sitesinden ses sürücülerini indirip kurmayı deneyin. BIOS'ta ses aygıtı etkin mi (enable) bakın.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.632 Makaleler 26 Çözümler 173 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 25 Mayıs 2024 #5 Mert0011 dedi: Eki Görüntüle 2203900 Genişletmek için tıkla... Ses driverlarınız kurulu/güncel mi? cevap evet ise şu adımları takip edin: Win + R = msdt /id AudioPlaybackDiagnostic -> CTRL + SHIFT + RIGHTENTER Artı 0 Eksi
Mert0011 dedi: Eki Görüntüle 2203900 Genişletmek için tıkla... Ses driverlarınız kurulu/güncel mi? cevap evet ise şu adımları takip edin: Win + R = msdt /id AudioPlaybackDiagnostic -> CTRL + SHIFT + RIGHTENTER
KS KS M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 25 Mayıs 2024 #6 PC'yi sıfırladım düzeldi yardımınız için teşekkürler. Bayram Reis dedi: Ses driverlarınız kurulu/güncel mi? Cevap evet ise şu adımları takip edin: Win + r = msdt /ıd audioplaybackdiagnostic -> CTRL + Shift + rıghtenter. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün PC'yi sıfırladım düzelmişti yeniden açtım PC'yi aynı. turko35408 dedi: Aygıt Yöneticisi > ses, video ve oyun denetleyicisi kısmının görselini paylaşın. Anakart veya dizüstü PC'nin resmi internet sitesinden ses sürücülerini indirip kurmayı deneyin. BIOS'ta ses aygıtı etkin mi (enable) bakın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak BIOS'da nerede. Son düzenleme: 25 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
PC'yi sıfırladım düzeldi yardımınız için teşekkürler. Bayram Reis dedi: Ses driverlarınız kurulu/güncel mi? Cevap evet ise şu adımları takip edin: Win + r = msdt /ıd audioplaybackdiagnostic -> CTRL + Shift + rıghtenter. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün PC'yi sıfırladım düzelmişti yeniden açtım PC'yi aynı. turko35408 dedi: Aygıt Yöneticisi > ses, video ve oyun denetleyicisi kısmının görselini paylaşın. Anakart veya dizüstü PC'nin resmi internet sitesinden ses sürücülerini indirip kurmayı deneyin. BIOS'ta ses aygıtı etkin mi (enable) bakın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak BIOS'da nerede.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.718 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Mayıs 2024 #7 Mert0011 dedi: PC'yi sıfırladım düzeldi yardımınız için teşekkürler. Eki Görüntüle 2204420 Hocam bugün PC'yi sıfırladım düzelmişti yeniden açtım PC'yi aynı. Tam olarak BIOS'da nerede. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama sonrası düzeldiyse BIOS ayarı ile ilgili değildir hocam. Sıfırlamayı ne şekilde yaptınız? Artı 0 Eksi
Mert0011 dedi: PC'yi sıfırladım düzeldi yardımınız için teşekkürler. Eki Görüntüle 2204420 Hocam bugün PC'yi sıfırladım düzelmişti yeniden açtım PC'yi aynı. Tam olarak BIOS'da nerede. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama sonrası düzeldiyse BIOS ayarı ile ilgili değildir hocam. Sıfırlamayı ne şekilde yaptınız?