ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2020 #21 agalarsöztnüre dedi: En son yapmaya çalıştıklarımızı yaptım sonrasını yapmadım çünkü nereden ne inidireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... // Yoğunluğumdan düzenledim mesajı şu anda bakamam. Son düzenleme: 9 Eylül 2020
agalarsöztnüre dedi: En son yapmaya çalıştıklarımızı yaptım sonrasını yapmadım çünkü nereden ne inidireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... // Yoğunluğumdan düzenledim mesajı şu anda bakamam.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 9 Eylül 2020 #22 DDU ile ses sürücülerini kaldırın. Buradan yeni sürücüyü kurun. Üstteki yöntem işe yaramaz ise ses kartının doğru oturup oturmadığından emin olun. Ses kartına ya da kasaya giden PSU anakart kablolalarını kontrol edin.
DDU ile ses sürücülerini kaldırın. Buradan yeni sürücüyü kurun. Üstteki yöntem işe yaramaz ise ses kartının doğru oturup oturmadığından emin olun. Ses kartına ya da kasaya giden PSU anakart kablolalarını kontrol edin.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #23 Mağaza hata veriyor.