baldas Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 61 19 Ocak 2023 #1 Sohbet etmek ve müzik dinlemek için alacağım. 500TL'ye ne önerebilirisiniz?
oner_sadfan Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 Rm K18'i öneririm 1 yıldır hala kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 7.1 özelliğide uygulaması sayesinde mevcut.
Rm K18'i öneririm 1 yıldır hala kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 7.1 özelliğide uygulaması sayesinde mevcut.
TheBay Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 QCY ht05 , bende burada konu açıp öneriye göre almıştım. Mikrofon kalitesi , ses kalitesi kesinlikle fiyatının üstünde. Qcy T18 Melobuds Kulaklık Bluetooth TWS Beyaz Anc 5.2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy Melobuds Anc Bluetooth 5.2 Tws Beyaz Kulaklık (QCY Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
QCY ht05 , bende burada konu açıp öneriye göre almıştım. Mikrofon kalitesi , ses kalitesi kesinlikle fiyatının üstünde. Qcy T18 Melobuds Kulaklık Bluetooth TWS Beyaz Anc 5.2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy Melobuds Anc Bluetooth 5.2 Tws Beyaz Kulaklık (QCY Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
baldas Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 61 20 Ocak 2023 #4 Arkadaşlar PC için ariyorum moderatör arkadaş mobil aygitlara almış. oner_sadfan dedi: Rm K18'i öneririm 1 yıldır hala kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 7.1 özelliğide uygulaması sayesinde mevcut. Genişletmek için tıkla... Rampage markasına ön yargım var ışıklı mışıklı gaming moruq dediğimiz türden bişeye benziyor. https://www.hepsiburada.com/redragon-h320rgb-1-lamia-rgb-oyuncu-kulakligi-pm-HB00000UHGSN bu nasil? Redragon H901 Scylla nasildir? yardim eder misiniz karar verirsem aliçam A4tech FH-200U Fstyler Microfonlu Kulaklık USB, Siyah, Extra Large : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasil? . w Son düzenleme: 19 Ocak 2023
Arkadaşlar PC için ariyorum moderatör arkadaş mobil aygitlara almış. oner_sadfan dedi: Rm K18'i öneririm 1 yıldır hala kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 7.1 özelliğide uygulaması sayesinde mevcut. Genişletmek için tıkla... Rampage markasına ön yargım var ışıklı mışıklı gaming moruq dediğimiz türden bişeye benziyor. https://www.hepsiburada.com/redragon-h320rgb-1-lamia-rgb-oyuncu-kulakligi-pm-HB00000UHGSN bu nasil? Redragon H901 Scylla nasildir? yardim eder misiniz karar verirsem aliçam A4tech FH-200U Fstyler Microfonlu Kulaklık USB, Siyah, Extra Large : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasil? . w