Ses kartı ile bilgisayar bileşenleri takaslanır mı?

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Midiplus Audiolink 3 adında bir ses kartım var, arkadaşım bu ses kartımı Hikvision'un 480 GB SSD'si ve XPG'nin 3200 MHz DDR4 8 GB RAM'i ile takaslamak istiyor. Ben muhtemelen ikisini de kullanmayacağım ve satacağım. Sizce bu takası yapmalı mıyım, ses kartını mı satmak istesem daha hızlı satarım SSD ve RAM'i mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Midiplus audiolink 3 adında bir ses kartım var, arkadaşım bu ses kartımı Hikvision'un 480 GB SSD'si ve XPG'nin 3200 MHz DDR4 8 GB RAM'i ile takaslamak istiyor. Ben muhtemelen ikisini de kullanmayacağım ve satacağım. Sizce bu takası yapmalı mıyım, ses kartını mı satmak istesem daha hızlı satarım SSD ve RAM'i mi?

Bana kalırsa ses kartı sende kalsın iki ürün ile uğraşmaya değmez SSD 700'e gitse RAM 300'e gitse 1K eline geçer.

Bana kalırsa ses kartı sende kalsın iki ürün ile uğraşmaya değmez SSD 700'e gitse RAM 300'e gitse 1K eline geçer.

Takası yaptıktan sonra ürünleri kendisinin satıp kargolayacağını ve gelen parayı bana vereceğini söyledi, benim de aklımda dediğiniz gibi bir fiyat vardı ürünlerin fiyatı hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı