mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 6 Mart 2024 #1 @Single_factor hocam gitar çalmak için referans monitörü mü alınmalıdır? Yoksa bir hoparlör iş görür mü? Logitech Z120 kullanıyorum basit bir hoparlör. Fakat ses pek tatmin edici olmuyor ne önerirsiniz?
@Single_factor hocam gitar çalmak için referans monitörü mü alınmalıdır? Yoksa bir hoparlör iş görür mü? Logitech Z120 kullanıyorum basit bir hoparlör. Fakat ses pek tatmin edici olmuyor ne önerirsiniz?
B Buffy Kilopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 6 Mart 2024 #2 Referans monitör en sağlıklısı olur.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 6 Mart 2024 #3 Buffy dedi: Referans monitör en sağlıklısı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat sesin soguk ve cansiz olacagini duymustum, daha tatmin edici olmasini istiyorum ben ama.
Buffy dedi: Referans monitör en sağlıklısı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat sesin soguk ve cansiz olacagini duymustum, daha tatmin edici olmasini istiyorum ben ama.