Arkadaşlar sorunumu kısaca açıklayan bir video paylaşacağım. Arkadaşlar ses kartı yazılımını kaldırdığım da sorunsuz şekilde Shadow Play ile video kaydı yapabiliyorum seste bozulma vs olmuyor. Ses kartı yüklü yazılımı yüklü iken de böyle bir sorun yaşıyorum sorunum şöyle ki video da gördüğünüz üzere benim hoparlör 3 kullanmam gerekiyor ama o zaman da Shadow Play sesi bozuk kaydediyor aynı video da gördüğünüz gibi ama düzgün kayıt eden s/pdıf i seçtiğim zaman da ben hiçbir şekilde ses duyamıyorum sadece videoya ses gidiyor. Bu sorunu kulaklıkla da ses sistemi ile de yaşıyorum daha önceden böyle bir sorun hiç yaşamadım. Birden bire ne oldu böyle anlamadım. Ses kartı yazılımını kaldırdım kurdum eskisini kurdum gene düzelmedi. Video hiçbir şekilde çekemiyorum bütün keyfimi kaçırdı bu olay. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Hocam o zaman Realtek değil de Windows ses sürücüsü varsa onu kullanın. Daha önce böyle yapan arkadaşlar vardı. Hala aynı olursa başka bildiğim yöntem yok.
Hocam o zaman Realtek değil de Windows ses sürücüsü varsa onu kullanın. Daha önce böyle yapan arkadaşlar vardı. Hala aynı olursa başka bildiğim yöntem yok.
Şuan bilgisayar da ses kartı var hocam Realtek kullandığım zaman ses kartını iptal etmek zorunda kalıyorum bu kartın yazılımı da olmadan özelliklerini kullanamıyorum maalesef anlamadım gitti
Hocam zaten öyle olması gerekir. Yoksa donanım çakışması olur. BIOS üzerinden dahili ses kartını kapatabilirsin. Bir de öyle deneyin. Diğer ses kartını kullanın.
Hocam zaten öyle olması gerekir. Yoksa donanım çakışması olur. BIOS üzerinden dahili ses kartını kapatabilirsin. Bir de öyle deneyin. Diğer ses kartını kullanın.