Ses kartı kullanmak aşırı fark eder mi?

russianbear

Kilopat
Daha fazla  
Logitech G432 kullanıyorum. Ses kartım yok bazı arkadaşlarım mikrofon kalitemin kötü olduğunu söylüyor. Ses kartı ne kadar fark eder ve kulaklığın ses kalitesini etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G432 kullanıyorum. Ses kartım yok bazı arkadaşlarım mikrofon kalitemin kötü olduğunu söylüyor. Ses kartı ne kadar fark eder ve kulaklığın ses kalitesini etkiler mi?

Almak istediğin ses kartina göre değişir. Tek sorun mikrofon kötü olmasıysa ses kartı yerine Mic almak daha iyi bir seçim olabilir. Mikrofon kaliteni etkilemez fakat yankı vs var ise kesin bir şey söyleyemem ama yankılı gelmesini kesebilir.

Hocam ses kartını mikrofon ayarı yapılacak özellikte bir model aldığınızda bir şeyleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Onun haricinde PC üzerinden yazılımlarla iyileştirmeniz mümkün. Krisp veya Nvidia Broadcasting uygulamasıyla biraz daha toparlayabilir. Bazıları Voicemeeter üzerinden de çok güzel yarlar yapıyor. Hatta Voicemeetr sizin için en mantıklı uygulama olacaktır ses ayarı yapma konusunda.

Almak istediğin ses kartina göre değişir. Tek sorun mikrofon kötü olmasıysa ses kartı yerine Mic almak daha iyi bir seçim olabilir. Mikrofon kaliteni etkilemez fakat yankı vs var ise kesin bir şey söyleyemem ama yankılı gelmesini kesebilir.

G432'nin kendi ses kartını alacaktım YouTube'da izlediğim testlerde ses kartı varken ses çok daha kaliteli ve daha yüksek geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı