Ses kartı önerisi

Seul Force

Kilopat
Bilgisayarımda asla gideremediğim bir seste oluşan çatlama problemim var. Özellikle BeamNG Drive gibi ağır ve optimize olmayan oyunları açtığımda oluşan sesteki çatlama/patlama kulaklarımı aşırı rahatsız etmeye başladı. Neden bu şekilde bir problem başladı bilmiyorum ama nedensiz yere birden başladı, ne formatlama ne de uygulama yardımıyla ses düzelmedi. Bilgisayarda oyun açmadığım sürece bir sıkıntı olmuyor. Arada kasanın PSU'sundan dolayı olabileceğini düşünüyorum.

Asıl sorum ise bu sorun ses kartı ile geçebilir mi? Geçebilir ise uygun fiyata önerebileceğiniz bir ses kartı var mıdır? PCI Express kartları önerebilirseniz sevinirim.

Bu sorunum için önerebileceğiniz başka çözümler var ise hepsine açığım.

Güzel bir ses kartı inanılmaz uzun bir yatırım aracıdır. Benim kullandığım Sound Blaster Zx modeli ses kartını 8 senedir kullanıyorum. Her anakartta kendi ses çıkışından daha iyi. Kaldı ki uzun yıllar HyperX Cloud 2 kulaklığıyla mükemmel bir ikili olduğunu her yerde yazdım çizdim. İnanlar sadece kullananlardı. Eğer bu problemi aşmak istiyorsanız o zaman iyi bir ses kartı şart! Hangi model güncel hangisi iyi onun araştırmasını bilemeyeceğim. Uzun zamandır takip etmiyorum. Ama benim kırmızı Sound Blaster zx ses kartımın güncel versiyonunu bir yerlerde görmüştüm. Az araştırma ile alınabilir.

Kalite ucuz değildir. Ucuzlar da anakartın ses kartından çok da farklı olmayacaktır. Fiyat maalesef bilmem dediğim gibi uzun zamandır araştırmıyorum. Ama ses konusunda kendini ispat etmiş markalara bakmanı öneririm. Creative gibi. Sound Blaster gibi. Daha fazlası Hi-Fi statüsünde olur. Sana hiç uymaz fiyat olarak. Zaten benim önerimlerimden de ucuz veya kalitesiz bir şey maalesef bulamazsınız.

Kalite ucuz değildir. Ucuzlar da anakartın ses kartından çok da farklı olmayacaktır. Fiyat maalesef bilmem dediğim gibi uzun zamandır araştırmıyorum. Ama ses konusunda kendini ispat etmiş markalara bakmanı öneririm. Creative gibi. Sound Blaster gibi. Daha fazlası Hi-Fi statüsünde olur. Sana hiç uymaz fiyat olarak. Zaten benim önerimlerimden de ucuz veya kalitesiz bir şey maalesef bulamazsınız.

Anladım, önerilerin için teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı