Ses kartı olmazsa ne kaybedilir?

Yanıtınıza ve aynı zamanda uğraşınıza çok teşekkürler bunu göz önünde bulunduracağım.
Peki ya bana böyle bir kartın linkini atabilirmisiniz? Dediğim gibi bu işlerden pek anlamıyorumda...

Son düzenleme:
Uzay montaj yapacak olman önden çıkış alma seçeneğini eledi, monitörden ses yönlendirme işini denemedim hiç ama yapılabiliyormuş sanırım, aparat sipariş etmeden önce bi' dene derim ben.

Uzay montaj yapacak olman önden çıkış alma seçeneğini eledi, monitörden ses yönlendirme işini denemedim hiç ama yapılabiliyormuş sanırım, aparat sipariş etmeden önce bi' dene derim ben.
Anakartın üstündeki çıkışlardan da mı alamıyorum?

Yanıtınıza ve aynı zamanda uğraşınıza çok teşekkürler bunu göz önünde bulunduracağım.

Peki ya bana böyle bir kartın linkini atabilirmisiniz? Dediğim gibi bu işlerden pek anlamıyorumda...

Bu opsiyon biraz pahalıya patlayabilir. O takdirde USB olanlara yönelebilirsiniz. Örnek olarak;

Kulaklığım USB arabirimli. Kendi ses kartı var yani. Monitör Displayport ile bağlı. Monitörün ses çıkışına hoparlörün jackı taktım oradan ses alıyor hoparlör. Bios ayarlarından onboard ses kartını kapattım. Sırf MSI anakartın uygulamalarını kurmamak için.
Monitörünün 3.5 MM jack çıkışı varsa oraya bağlarsın hoparlör veya jacklı kulaklığı. Yeter ki monitör DP veya HDMI ile bağlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…