Ses kartı tavsiyesi

ChanseR

Kilopat
Merhaba anakartımda bulunan ALC1200 ses kartından memnun değilim uygun fiyatı bulduğum 2 tane ses kartı var ama ses kartı özelliklerinden hiç anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bulduğum modeller;

Hangisini tavsiye edersiniz?

Şu an fiyatı yüksek. Zaman zaman fiyatı 140 lara kadar düşüyor. Bulabilirseniz güzel ürün.

Şu an fiyatı yüksek. Zaman zaman fiyatı 140 lara kadar düşüyor. Bulabilirseniz güzel ürün.
Fiyatı biraz yüksek benim için ama bu fiyat bandında gsx 1000 nasıl olur ?

X4, kullanıcılar tarafından daha fazla beğenilmiş. Keza satış olarak daha bilindik bir ürün.

Bu ürünleri ne için tercih edeceksiniz? Müzik için alıyorsanız yanlış ürünler. Oyun ağırlıklı genel kullanama daha uygunlar...
Oyun için tabiki de kullandığım kulaklık istediğim performansı vermiyor. Birde usb girişli kulaklık dönüştürücü ile bu ses kartlarına bağlanılabilir mi yoksa 3.5m jag girişi mi olması gerekiyor?

USB kulaklıkların büyük kısmı dahili ses kartı içeriyor. Anakartınızın ses yongasını kullanmıyor.

Burada bir yanlışlık var.

Öte yandan X4'ü kullanmak için 3.5mm şart.
Evet 2 türlü de kulaklığım var elimde sadece bilgi amaçlı sormuştum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim x4 için biraz bütçeyi zorlayacağım anlaşılan.

X4, kullanıcılar tarafından daha fazla beğenilmiş. Keza satış olarak daha bilindik bir ürün.

Bu ürünleri ne için tercih edeceksiniz? Müzik için alıyorsanız yanlış ürünler. Oyun ağırlıklı genel kullanama daha uygunlar...
2500 civarına hem müzik, hem oyun için önerebileceğiniz kart varmıdır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı