Ses kartı tavsiyesi

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Kablolu kulaklıktan iyi performans alabilmek için iyi bir ses kartı gerekli mi? Yoksa kulaklığın kendi içinde ses kartı var mı, ayrıyeten ses kartına ihtiyaç yok mu?

Merhaba. Kablolu kulaklıktan iyi performans alabilmek için iyi bir ses kartı gerekli mi? Yoksa kulaklığın kendi içinde ses kartı var mı, ayrıyeten ses kartına ihtiyaç yok mu?
Anakartınız çok iyiyse zaten ses kartı iyi olduğundan gerek olmaz. Ancak orta seviyeyse kesinlikle ses kartlı kulaklık almalısınız.
Kablolu kulaklıkların hepsinde ses kartı yoktur.
Kablolu kulaklıktan yeteri performansı almak için bence kesinlikle ses kartı gerekli. Anakart çok iyi olsa bile gerekli olduğunu düşünüyorum.

Bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim.

Kulaklığın kalitesine göre deyişir. Ses kartı konusun da creative ses kartı vaya asus'un modellerine baka bilirsiniz. Kulaklığınız da iyi olmalı normal bır kulaklıkla yine alırsınız ama en iyi performansı alamazsınız. Gerekli mi konusun da kullanıcıya göre deyişir.

Almak istediğim kulaklık titreşimli özelliği var. Baslarda falan kulağım hafif titremesi çok keyif vereceğini düşünüyorum.

Bu modelin kablosuzuda varmış ama kablolu olanın müzik kalitesi daha iyimiş. Anakartın oyun performansına etki etmediğini düşündüğüm için hep en ucuzunu alıyorum, şuank anakartta öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı