Merhabalar,
Eskiden formattan sonra Realtek Audio Control yazılımı otomatik kuruluyordu. Bütün driverlar güncel. Güncellemediğimde yazılım kuruluyor ama bu eski versiyon ses kalitesi düşük ve bassız geliyor. Şuan da ise hepsi güncel ses iyi fakat yazılım yok gürültü dengelemeyi ve ekolayzır ayarlarını yapamıyorum. Kısacası ses yazılımını nasıl kurarım?
Merhabalar,
Eskiden formattan sonra Realtek Audio Control yazılımı otomatik kuruluyordu. Bütün driverlar güncel. Güncellemediğimde yazılım kuruluyor ama bu eski versiyon ses kalitesi düşük ve bassız geliyor. Şuan da ise hepsi güncel ses iyi fakat yazılım yok gürültü dengelemeyi ve ekolayzır ayarlarını yapamıyorum. Kısacası ses yazılımını nasıl kurarım?
Merhabalar,
bence sen ayar yapmayı bilmiyorsun sağdaki hopörlöre bas ve siyah başlıklı operlör resmine tıklagelişmişi seç ve orda gürültü tutma şıkkını seç ve çık isters saran ses veya echoda denir seçebilirsin
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
Realtek Audio kurulmuyor hata yazıyor. İkinci attığını ise denedim bir fark yok. Eski yazılım kuruluyor ve ses kalitesi düşüyor. Sadece son sürümde ses şiddeti ve bas şiddeti yüksek.
Denemediysen son şans olarak DDU ile ses sürücülerini tamamen kaldırıp ASUS'un sitesinden tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Aynı anakartla son sürücüyü kullanıyorum, şu anlık bir sıkıntı yok bende.
Denemediysen son şans olarak DDU ile ses sürücülerini tamamen kaldırıp ASUS'un sitesinden tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Aynı anakartla son sürücüyü kullanıyorum, şu anlık bir sıkıntı yok bende.