X xodevran Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 41 13 Ağustos 2019 #1 - Öncelikle merhaba. Bilgisayarıma ses kartı almak istemediğimden bende bluetooth aparat ile bir JBL bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım ? - Birde hangi hoparlörü tavsiye edersiniz ?
- Öncelikle merhaba. Bilgisayarıma ses kartı almak istemediğimden bende bluetooth aparat ile bir JBL bluetooth hoparlör almak istiyorum. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım ? - Birde hangi hoparlörü tavsiye edersiniz ?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 13 Ağustos 2019 #2 Ekran kartımı sattığımdan beri Bluetooth hoparlör ile idare ediyorum. İş görür bu sistem ama bana çok kullanışlı gelmiyor.
Ekran kartımı sattığımdan beri Bluetooth hoparlör ile idare ediyorum. İş görür bu sistem ama bana çok kullanışlı gelmiyor.
X xodevran Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 41 14 Ağustos 2019 #3 Taptic dedi: Ekran kartımı sattığımdan beri Bluetooth hoparlör ile idare ediyorum. İş görür bu sistem ama bana çok kullanışlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Taptic dedi: Ekran kartımı sattığımdan beri Bluetooth hoparlör ile idare ediyorum. İş görür bu sistem ama bana çok kullanışlı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler