B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #1 Anakartımın ses devresi bozulduğu için bir ses kartı almak istiyorum. USB ses kartı kaliteli ses vermediği için anakarta takabileceğim bir kart bakıyorum. Fakat aralarında 2 kat fiyat farkı var. Bu iki farklı slota sahip kartların farkı ne?
Anakartımın ses devresi bozulduğu için bir ses kartı almak istiyorum. USB ses kartı kaliteli ses vermediği için anakarta takabileceğim bir kart bakıyorum. Fakat aralarında 2 kat fiyat farkı var. Bu iki farklı slota sahip kartların farkı ne?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2022 #2 PCI-E slotuna takılanlar genelde daha üst düzey oluyor PCI alın geçin. Ek olarak: Anakartınızda x1 slotu var ise PCI-E x1 kart bakın. Son düzenleme: 25 Nisan 2022 Artı -1 Eksi
PCI-E slotuna takılanlar genelde daha üst düzey oluyor PCI alın geçin. Ek olarak: Anakartınızda x1 slotu var ise PCI-E x1 kart bakın.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 25 Nisan 2022 #3 USB ses kartı kaliteli ses vermiyor diyorsunuz fakat bu modeline bağlı. Şu an en iyi AMP ve DAC'ler bilgisayara USB ile bağlanıyor. PCI çok eski anakartlarda kullanılıyordu, artık PCI-E var. Anakartınıza bakın, hangisi varsa seçiminizi ona göre yapın. Bütçenizi bilmiyorum fakat nispeten iyi bir USB ses kartı istiyorsanız Sharkoon Gaming DAC Pro S'i öneririm. Amazon Almanya tarafından satılıyor: https://www.amazon.com.tr/Sharkoon-Oyun-DAC-Pro-V2/dp/B08DTC51GV Artı 0 Eksi
USB ses kartı kaliteli ses vermiyor diyorsunuz fakat bu modeline bağlı. Şu an en iyi AMP ve DAC'ler bilgisayara USB ile bağlanıyor. PCI çok eski anakartlarda kullanılıyordu, artık PCI-E var. Anakartınıza bakın, hangisi varsa seçiminizi ona göre yapın. Bütçenizi bilmiyorum fakat nispeten iyi bir USB ses kartı istiyorsanız Sharkoon Gaming DAC Pro S'i öneririm. Amazon Almanya tarafından satılıyor: https://www.amazon.com.tr/Sharkoon-Oyun-DAC-Pro-V2/dp/B08DTC51GV