Ses kartını Type-C ile mikrofona bağlamak problem olur mu?

NierWP

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İnno3D İchill 4X RTX 3080 10GB | Ryzen 5 5600 | Gigabyte Aorus Elite B550M | Corsair Vengeance 8x4 32GB 3200MHz | Cougar Poseidon Elite 360MM | Samsung 970 EVO 500GB M2 | Zoko King White | 1TB HDD
Ekipman: Logitech Superlight x Beyaz Wireless | Darmoshark Top75 Wireless Beyaz | Razer Barracuda X Beyaz Wireless | Asus Rog Carnyx Mikrofon Beyaz
Samsung G4 240HZ 27''
Öncelikle merhaba, ASUS ROG carnyx isimli bilgisayara USB ile bağlanan ve mikrofondaki girişi Type-C olan bir mikrofon kullanıyorum. Ses kartı almak istiyorum ancak almak istediğim hiçbir ses kartında USB mikrofon destekleyen bir giriş bulamadım. Bulduğum 1 2 ses kartında ise jak girişi ile mikrofonu bağlayabileceğimi gördüm. Sormak istediğim şey şu ben bu ses kartını alsam ve yanına ek olarak Type-C to AUX kablosu alsam ve Type-C ucunu mikrofona öbür ucunu ise ses kartına taksam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Ya da herhangi bir kötü ses sorunu ile karşılaşır mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…