Arkadaşlar merhaba. Annem 13 Mart 2025 tarihinde vefat etti. Elimde videolar dışında tek bir tane ses kaydı var ve o ses kaydı üzerinden bir ses kaydı oluşturmak istiyorum. Kullanabileceğim ücretsiz bir uygulama var mı?
ElevenLabs'da böyle bir özellik vardı sanırım, bir kontrol ediniz.Arkadaşlar merhaba. Annem 13 Mart 2025 tarihinde vefat etti. Elimde videolar dışında tek bir tane ses kaydı var ve o ses kaydı üzerinden bir ses kaydı oluşturmak istiyorum. Kullanabileceğim ücretsiz bir uygulama var mı?
Hocam klonlatmak için para istiyor direkt. Teşekkür ederim.ElevenLabs'da böyle bir özellik vardı sanırım, bir kontrol ediniz.
Başınız sağ olsun.
Hugging Facede bununla alakalı programlar olabiliyor. Önemli olan biraz da seslerin uzunluğu videoları da mp3 formatına çevirebilirsiniz. F5-TTS - a Hugging Face Space by Karayakar bu programı kullanabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Annem 13 Mart 2025 tarihinde vefat etti. Elimde videolar dışında tek bir tane ses kaydı var ve o ses kaydı üzerinden bir ses kaydı oluşturmak istiyorum. Kullanabileceğim ücretsiz bir uygulama var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.