Ses kaydı metine nasıl çevrilir?

ozgeeq

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, derste ses kaydı alıyorum daha sonradan çalışmak için. Fakat bunları dinleyip, kaydı tekrar tekrar durdurup yazmak çok vaktimi alıyor. DropBox'tan denedim ama transkripsiyon çok hatalı çıkıyor. Çok anlamsız ve yanlış kelimeler ortaya çıkıyor. İnternetten buldum bir site ama o da ücretli. Tavsiye de bulunabilir misiniz?

Bildiğim yok ama uygun fiyata bu tarz bir iş programlanabilir. 1-2 saatlik Python çalışmasına bakar. Freelance sitelerde geliştirici bulabilirsin. Ama yine de %100 sorunsuz çalışan biraz zor, bütçe ve süre artarsa sonuç da iyileşir.

Bildiğim yok ama uygun fiyata bu tarz bir iş programlanabilir. 1-2 saatlik Python çalışmasına bakar. Freelance sitelerde geliştirici bulabilirsin. Ama yine de %100 sorunsuz çalışan biraz zor bütçe artarsa sonuç da iyileşir.
O konularda hiç bilgim yok maalesef. Sınavımda yakın olduğu için çok vaktim yok, baktığım site aylık 6 dolar ve sadece 300 dakika. Çok pahalı geldi o kadar dakika için. Daha uygun fiyatlar olursa ücretli seçeneklere de açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı