Selam, Behringer C1-u mikrofonum ile ses kaydı alarak şarkı cover yapmak istiyorum. Daha önceden korsan FL Studio kullanıyordum edison gürültü temizleme gibi bir kısmı vardı mikrofonun almaması gereken sesleri (kondenser mikrofon olduğundan evin diğer ucundaki çıtırtıları bile alabiliyor) dip gürültüsü gibi şeyleri silip süpürüyordu. Belki isteğe göre üstüne ufak bir reverb filan atıp başka bir uygulamada da kayıt alırken telefondan kendimi çektiğim video ile birleştirmek istiyorum (buna da öneri alabilirim). FL Studio'nun en boş hali 99 euro ve çok çok az kullanacağımdan bu kadar ücret ödemek istemiyorum. Ne önerebilirsiniz? Kayıt almak ve bunları çok giriş seviyede düzenlemek konusunda bilgi edinebileceğim YouTube videosu - Udemy dersi gibi önerilerinize de talibim.
Mikrofonum USB girişli harici bir ses kartı yok, enstrüman olarak genelde gitar kullanıyorum gitar ve diğer tüm enstrümanlar elektronik değil tamamen mikrofondan alacağım seslerini.
Mikrofonum USB girişli harici bir ses kartı yok, enstrüman olarak genelde gitar kullanıyorum gitar ve diğer tüm enstrümanlar elektronik değil tamamen mikrofondan alacağım seslerini.
Son düzenleyen: Moderatör: