Ses kayıtları ve PDF için tablet kapasitesi ne kadar olmalı?

Makaleler
3
Öncelikle konuyu açmak için en mantıklı yeri burası gördüm yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Ders çalışmak için tablet alacağım içinde yüklü videolar ses kayıtları ve PDF'ler bulunacak kaç GB depolamaya ihtiyacım var?

Hocam 64 GB tablet kullanıyorum PDF ve ses kayıtları ve az bir takım video için. Çoğu zaten bulutta duruyor o yüzden bana yetiyor. Ama ben hepsini tabletimde depolayacağım silmek istemiyorum derseniz 128 GB almanızı öneririm.

En az 256 GB. Daha da fazla çıkılabilir. Bütçeye bağlı biraz da. Ne kadarlık bir tablet alabilirsin mesela. Bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bütçe göre bir şey demek daha mantıklı.

En az 256 GB. Daha da fazla çıkılabilir. Bütçeye bağlı biraz da. Ne kadarlık bir tablet alabilirsin mesela. Bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bütçe göre bir şey demek daha mantıklı.
Hocam en az 256 GB abartı değil mi, ders için 256 GB kullanıyorsunuz ve size yetmiyor mu?

Hocam en az 256 GB abartı değil mi, ders için 256 GB kullanıyorsunuz ve size yetmiyor mu?
Hocam, video var diyor. Video kalitesi arttıkça daha fazla alan gidiyor. Ben SD kartları gereksiz olarak görüyorum. Kendi depolama alanı bana göre daha önemli.

Aslında 256 GB ve üssü var demek istiyorum. Abartı değil yani. Emin olun ileriki zamanlarda bunun sıkıntısını çekecektir.

Hocam hangi marka model kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Hangi bulut servisini kullanıyorsunuz tavsiye eder misiniz?

iPad Air'ya da iPad Pro düşünüyorum şu an iPad Pro 512 bütçemi zorlayabilir ama uzun uzun yıllar kullanmak için alıyorum.

Ders videoları muhtemelen 720p tutarım.

Hocam İpad Air 5 kullanıyorum ben çok memnunum. Biz sınıf olarak tüm slaytları ortak bir sınıf hesabına Google Drive'a topluyoruz ve her kurul kullanacağım slaytları indiriyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bütçeniz var bu yüzden 64 GB yerine 128 ya da 256 GB seçmenizi tavsiye ederim ama 512 zaten bütçenizi zorlarken gerek yok diye düşünüyorum. Ders için ise İpad Pro versiyonuna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum, Air versiyonu çok kullanışlı zaten sahip olduğu 'm' çip ile de uzun yıllar sizi götürür. Video olarak da bazı laboratuvar derslerinin videosunu çekiyoruz ama çok video ihtiyacımız olmuyor o sebeple video depolama sorunum olmuyor. Farklı Derslerin hocaları da kendi videolarını ve ders slaytlarını kurul zamanı kendi mailleriyle paylaşıyorlar bazen. Ben Pozitif Teknoloji sitesinden öğrenci indirimiyle almıştım o zaman daha uyguna gelmişti ama şimdi nasıl bilmiyorum.

hocam çok sağolun şuan apple sitesinde öğrenci indirimi + pencil pro hediyesi var ordan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…