Ses kısılması

BéTo

Kilopat
Şuraya tıklayınca Windows sesi gelir ya. O ses gelince diğer tüm sesler (video sesi veya müzik dinliyorumdur vs. ) 2-3 saniye tamamen kısılıyor. Bu bir özellik sanırım. Nasıl kapatabilirim?

Ses simgesinin üzerine sağ tıklayıp ses düzey karıştırıcısını açabilirsiniz. Onu mu kastettiniz? Pek anlıyamadım anlatmak istediğinizi.

Aynen ses karıştırıcı aç veya ses sorunlarını gider de sorun kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses simgesinin üzerine sağ tıklayıp ses düzey karıştırıcısını açabilirsiniz. Onu mu kastettiniz? Pek anlıyamadım anlatmak istediğinizi.
Mesela Youtube'dan müzik dinliyorum. Windows ses çubuğundan sesi açayım veya kısayım dediğimde o çubuğu sürükleyip bıraktığımızda bir ses geliyor ya. Tam o ses gelince müziğin sesi 3 saniye falan kısılıyor. Bir ses diğerini bastırıyor yani... Önceden bu yoktu çok rahatsız ediyor. Bir şey dinliyorum sesi azcık kısayım diyorum, 2-3 saniye video sesi gidiyor ve zamanla geliyor. Bu bir hata değil, özellik tahminimce.

Evet bu iyi fikir Bir yerde eksikliğini hissetmem dimi sistem seslerinin ☺
Eğer ki önemli bir bilidirim bekliyorsanız PC üzerinden, işinize yarayabilir, yoksa zaten çok gerekli bir özellik değil. Mesala ben Letgo'dan mesaj aldığımda bilidirim geliyor, o yönden kapatmıyorum. Size kalmış bir şey.

Anladım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…