Merhaba. Sesim videolarda çok sırıtıyor ama youtube kanalı açmak gibi bir hedefim var. Sesimi kullanmadan oyun içeriği üretmem mümkün mü, mümkün değilse ne yapmalıyım?
No Commentary Gameplay,
İlginç anları paylaştığın Short videoları,
Komik oyun montajları,
FPS oynuyorsan ve yetenekliysen oyundan çektiğin ilginç anlardan yaptığın kolaj.
Montaj için mutlaka program öğrenmen gerekecek (After Effects gibi)
Kanal türünü ona göre ayarlayabilirsin. Örneğin Valorant oynuyorsan belki edit yapabilirsin, veya klip şeklinde paylaşabilirsin kendi sesini kullanmadan. Veya bambaşka bir şey yapabilirsin. Senin hayal gücüne kalmış bir şey. İçerik kaliteli ve güzel olduktan sonra izlenir yani.
No Commentary Gameplay,
İlginç anları paylaştığın Short videoları,
Komik oyun montajları,
FPS oynuyorsan ve yetenekliysen oyundan çektiğin ilginç anlardan yaptığın kolaj.
Montaj için mutlaka program öğrenmen gerekecek (After Effects gibi)
Merhaba. Sesim videolarda çok sırıtıyor ama youtube kanalı açmak gibi bir hedefim var. Sesimi kullanmadan oyun içeriği üretmem mümkün mü, mümkün değilse ne yapmalıyım?
Hocam benden sana tavsiye instagram videolarını al bi şekile sokup shorts video olarak yükle ordan abone geliyor baya. İfşa sayfalarını takip et bir iki tane at kanalına tamamdır. Bu sırrımı kimseye söylemeyecektim ama zamanı geldi. Bak hocam gördüğün gibi shortslar normal videolardan daha çok izleniyor sol üsttekilere bakmayın onları daha yeni attım.
Ses kullanmadan yapabilirsin. Ama bu durum içeriğe göre de değişiklik gösterebilir. Ben oyun inceleme videolarımı yorumsuz olarak kayıt ediyorum. Ama indirim videosu yapıyorsam kamera ve ses açıyorum.