Ses mikrofondan az gidiyor

Sora77

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
HIKVISION 120 GB SSD
Ekran kartı
Gtx 960
Anakart
Asus H81M-E/M51AD/DP _MB
İşlemci
i5
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda ne yaparsam yapayım mikrofon sesim az gidiyor. Sanki mikrofonun etrafında bir kalkan varmış da sesim o kalkanın arkasından geliyor gibi bir problem var. Bu problemin yazılımsal olduğuna eminim. Cevap olarak mikrofon kaliteniz düşük vs. yazmayın. iPhone telefon kulaklığından tutun da Snopy SN-120 harici mikrofon denedim hepsinde aynı sorun var. Realtek sürücüsünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Anakartım: ASUS H81M-E/M51AD/DP _MB Bu bilgisayarı aldığımda Win8.1 Pro yüklüydü formatlayıp Windows 10 yükledim. Hangi driverı yüklesem aynı sorun. Win 8.1 Pro'ya uyumlu driverı yükleyip deneyeceğim. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda ne yaparsam yapayım mikrofon sesim az gidiyor. Sanki mikrofonun etrafında bir kalkan varmış da sesim o kalkanın arkasından geliyor gibi bir problem var. Bu problemin yazılımsal olduğuna eminim. Cevap olarak mikrofon kaliteniz düşük vs. yazmayın. iPhone telefon kulaklığından tutun da Snopy SN-120 harici mikrofon denedim hepsinde aynı sorun var. Realtek sürücüsünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Anakartım: ASUS H81M-E/M51AD/DP _mb bu bilgisayarı aldığımda Win8.1 Pro yüklüydü formatlayıp Windows 10 yükledim. Hangi driverı yüklesem aynı sorun. Win 8.1 Pro'ya uyumlu driverı yükleyip deneyeceğim. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun teşekkürler.

Verdiğin model Snopy hoparlör yalnız mikrofon değil sanki?
Kasanda mikrofon ve kulaklık girişi tek soketmi çift soket mi?
Mikrofon ayarlarından ses açmayı denedin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı