Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

bir arkadaş burada "Yönetici dil ayarlarında bu kısımda unicode olmayan programların dili kısmını ingilizce yapmanız yeterli." diye bahsetmiş. ben bu sayede çözdüm.

ama hala iyi bir eq ayarları bulamadım. burada arkadaşın söylediklerini detaylıca yaptım, müzikte iyi gibi olsa da film ve oyunda istediğim performansı alamıyorum.

acaba müzik-oyun-film için hangi ayarlar en iyileri. deneyenler fikirlerini belirtirse sevinirim

Denedim sorun çözülmedi. Razer snaypse uygulaması şu an görüntüden ibaret. Thx aktif olmuyor pcde.

hocam mixer bende çıkmıyor synapsede v2 aldım şuan senin ayarları uyguluyorum

Konudaki bütün çözümleri denedim olmadı Aygıt Yöneticisi'nden, Audio processing objects(apos)'da THX'i devre dışı bırakınca EQ ve THX çalıştı Synapse'de. Benim gibi çözemeyenler varsa denesinler.

Denedim sorun çözülmedi. Razer snaypse uygulaması şu an görüntüden ibaret. Thx aktif olmuyor pcde.
aga bendede aynıydı thx açıyorum kapatıyorum ses değişikliği yok müzike aliom oyuna aliom ses farkı yok format attım düzeldi

Audio processing objects(apos) tam olarak nereden açılıyor?

aga bendede aynıydı thx açıyorum kapatıyorum ses değişikliği yok müzike aliom oyuna aliom ses farkı yok format attım düzeldi
Oraya doğru gidiyoruz artık.

aygıt yöneticisinde en başta görünüyor bende.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…