Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Hocam CFG dosyasını atabilir misiniz çok mutlu olurum.

Hocam ne kadar denesem de farklı şeyler çıkıyor.
Razer uygulaması ile çakışıyor olabilir. EQ APO Peace'den yaptığınız EQ ayarları sesi etkiliyor mu? Ses kaydı alıp bir test ederseniz iyi olur.

Config dosyasını yüklerdim ama müsait değilim 3-4 gün. @SunSet arkadaşıma söyledim. Müsaitse buraya yükler.

Son düzenleme:
Bu arkadaş niye becerememiş olabilir. Razer Synapse ve Windows güncellemesi geldiğinde hem Peace uygulamasını hem de Equalizer sürücüyü yeniden yüklesin. Bu güncellemeler bazen programın çalışmasını engelliyor. Gördüğü şeyleri yazacak düzenleyecek bu kadar basit. Test edebilir ses kaydı alıp. Benim yüklediğim ayarlarda tatmin etmiyorsa kendi ayarını deneyerek yapabilir.

Ben yine de arkadaşımın ricası üzerine yüklüyorum.

Kurulum yapınca sadece Razer USB Sound Card'ın mikrofon olanı seçin öyle kurun daha sonra kırmızı ile işaretlediğim yeri Razer USB Sound Card mikrofon olanını seçecek boş yere tıklayıp çalışıp çalışmadığını test edecek. Ayrıca Peace uygulamasını başlatınca tam arayüz ile başlatın.

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Bu, Synapse'nin hangi sürümü acaba. Windows 11 kullanıyorum ve Razer BlackShark V2X sahibiyim ama Synapse'yi yüklediğimde kulaklığı görmüyor uygulama.

Hocam merhaba. Bu, Synapse'nin hangi sürümü acaba. Windows 11 kullanıyorum ve Razer BlackShark V2X sahibiyim ama Synapse'yi yüklediğimde kulaklığı görmüyor uygulama.
Synapse de kullanamazsın. USB Sound Card'ı olacak veya Pro gibi USB aygıtı takıp tanıtınca kullanırsın. Sen THX Sound Audio diye uygulamayı kullanacaksın. Kod yoksa Razer'a Mail atıp kod alacaksın.

Hocam normal ses seviyesi olarak oyunda veya müzik dinlerken hangi ses seviyesini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…