Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Bence bayağı kötüydü. Cloud 2 alacağım indirime girince.
Hocam incelemelerdeki kayıtlar da hiç öyle gözükmüyor ve şu an kendimde kullanıyorum ve gayet iyi bence size gelen seri de bir problem olabilir mi (mikrofonu V2 X modeline göre biraz daha robot gibi geliyor ama o da çok problem değil sanırım bir de Discord'a bağlamada problem yarattı sadece.)?

Bence bayağı kötüydü. Cloud 2 alacağım indirime girince.

Emin olun Cloud 2'nin mikrofon performansı daha kötüdür.

Bence siz blackshark V2 de mikrofonu ağzınıza çok yaklaştırmışsınız en az 3-4 parmak boşluk olması gerekiyor tam performans için.

Dostum öncelikle verdiğin ayarlar için çok teşekkür ediyorum her detayıyla emek verilmiş bir çalışma benim çok işime yaradı şahsen. Benim kişisel olarak bir sorum var kulaklığın yanındaki ses düğmesinden sona kadar getirirsem sesi fullersem telefon hoparlörü kadar dışarıya ses gidiyor ortaya getirirsem ve kulağıma takarsam aşırı gitmiyor normal gittiği gibi ben biraz yüksek ses hastasıyım dışarı gitmesini önleyecek bir şey yok mu yoksa çoğu kulaklık veriyor mu dışarıya?

Ek olarak kulaklık hakkında kişisel görüşlerimi eklersem kulaklık gerçekten rahat bende piercing var ve kullandığım çoğu kulak üstü kulaklıkta aşırı baskı yapar ve uzun kullanımda aşırı ağrıtır o bölgeyi ama bu kulaklıkta 5 6 saatlik uzun kullanımda bile terden başka bir ağrı hissetmedim ter de şu an çok sıcak olduğundan normal olarak görüyorum. İkinci olarak ses kalitesi gerçekten başarılı henüz filmde test etme şansım olmadı ama en yakın zamanda 7.1 THX ile deneyeceğim. Müzikler bana yeterli ve iyi geldi vasatın 2 kat üstü diyebiliriz. Mikrofon olarak gerçekten harici mikrofonlara göre bile kaliteli bir sesi var gerçekten hayran kaldım arkadaşın ayarlarla kullandım gerçekten muhteşem.(gerçekten merak eden arkadaşlara Linki atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz eski bi konu ama bir şey sormak geldi içimden. Şuan 800tl bandında bulabileceğim G335 ve Blackshark V2 var hangisini alabilirim? Sadece Valorant oynuyorum. Mikrofonu yeterli midir? Sesi temiz iletsin yeterli.

Biraz eski bi konu ama bir şey sormak geldi içimden. Şuan 800tl bandında bulabileceğim G335 ve Blackshark V2 var hangisini alabilirim? Sadece Valorant oynuyorum. Mikrofonu yeterli midir? Sesi temiz iletsin yeterli.
Blackshark V2 daha iyidir ses kalite olarak. Mikrofonu iyi dışarıdaki sesi almıyor fakat sesi biraz robotik iletiyor sadece.

Blackshark V2 ve MH-752 arasından hangisi ses kalitesi düşünüldüğünde daha iyidir? (MH-752'nin Takstar Pro-82 temelli olması biraz -iyi yönde- kafamı karıştırıyor.)

@Asyneum

Son düzenleme:
Biraz eski bir konu ama bir şey sormak geldi içimden. Şu an 800TL bandında bulabileceğim G335 ve blackshark V2 var hangisini alabilirim? Sadece Valorant oynuyorum. Mikrofonu yeterli midir? Sesi temiz iletsin yeterli.

Mikrofonu bayağı iyi şahsıma göre HyperX Cloud2ye bin basar bir mikrofonu var arkadaşın ayarları yaparsanız benim kulağıma aşırı temiz geliyor V2 alıyorsan X alma bana göre ses kartı önemli tercihen yeni olduğu için V2 tercih ederdim.

Kardeş usb lisinden aldım ve gerçekten pişman oldum. Sırf apex legends için almıştım. Senin dediğin ayarları yapmama rağmen oyun içinde sesler birbirine giriyor resmen. İyice sinir olup iki aydır kenara atmış durumdayım ne yapabilirm bir önereceğin başka ayarlar var mı apex için?

Kardeş usb lisinden aldım ve gerçekten pişman oldum. Sırf apex legends için almıştım. Senin dediğin ayarları yapmama rağmen oyun içinde sesler birbirine giriyor resmen. İyice sinir olup iki aydır kenara atmış durumdayım ne yapabilirm bir önereceğin başka ayarlar var mı apex için?

Son düzenleme:
THX Auto moduna alıyorum, Enhancement kısmında Sound Normalization ayarını 80, Bass Boost ayarını 50'de bırakıyorum. Sağdaki ekolayzır kısmını ya Default yada Game modunda bırakıyorum aynı oyunu oynuyorum bu şekilde kasarak. Kablosuz modelini kullanıyorum ama aynı işi görür tahminen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…