Ses nasıl kalınlaştırılabilir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
18 yaşındayım ve sesim ince. Erkek sanatçıların söylediği şarkıları derken o ses tonuna veya onun dediği gibi diyemiyorum ve normal hayatta da sesime ince diyorlar ve bağırınca otomatik kız gibi bağırıyorum. Sesimi kalınlaştırabilecek bir şey var mı? Veya antrenman? Günde 30dk sesli kitap okuyorum konuşma bozukluğum için bunun yararı vardır illaki ama bunun yanında neler olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyafram sesiyle konuş kalın olur.

18 yaşındayım ve sesim ince. Erkek sanatçıların söylediği şarkıları derken o ses tonuna veya onun dediği gibi diyemiyorum ve normal hayatta da sesime ince diyorlar ve bağırınca otomatik kız gibi bağırıyorum. Sesimi kalınlaştırabilecek bir şey var mı? Veya antrenman? Günde 30dk sesli kitap okuyorum konuşma bozukluğum için bunun yararı vardır illaki ama bunun yanında neler olabilir?
Biraz sana saçma gelebilir ama mastürbasyon bağımlılığın varsa bırak, ben bıraktıktan 3 hafta sonra sesim borazan gibi çıkıyor.

Genetiktir sakin ve yavaşca heycanlanmadan Arapça veya Almanca öğrenmeyi dene onlar gırtlaktan konuşuyor borozan gibi çok takılıyorsan doktora git ya da tütün iç (tavsiye etmem)

Biraz sana saçma gelebilir ama mastürbasyon bağımlılığın varsa bırak, ben bıraktıktan 3 hafta sonra sesim borazan gibi çıkıyor.
Testesteron hormonu üretildiği zaman kullanıldığı bir şey olduğunu biliyorum bu yüzden mastürbasyon yapmanın çok bir zararı yok diye biliyordum, tamam deniyim bunu.

Kulak burun boğaza gidin. Dil ve konuşma terapistine yönlendirirler. Oradan da terapi ile düzelir. Dediğim kalıcı ve kesin çözümdür.
Hocam dil ve konuşma terapistine gidersek bir daha çıkamayız çünkü benim konuşma bozukluğum var kekeme yani ve bu sesinde inceliğini dersem 1 yıl uğraşırım randevu bulunmuyo zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı